EmediateAd
Sund for Sjov

S+ABILITY

21 marts , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Sund-for-Sjov tester - Tags: , ,

Jeg var i Sundhedshuset i fredages, og fik et armbånd med hjem, som jeg skal teste. Armbåndet hedder S+ability.

Den lille sølvplade som sidder på armbåndet, er fremstillet af en blanding af mineraler og sjældne jordarter, som efter en særlig behandling er i stand til at optage energi fra lys og varme.

Det betyder, at armbåndet skulle kunne hjælpe med at:

 • Give et bedre blodomløb
 • Modvirke træthed
 • Reducere syre i kroppen
 • Fremskynde cellernes regenerering

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det skal have lov til at komme an på en prøve!!

Tilbage

10 kommentarer


 1. mar 21, 2011
  9:26 pm

  Janicke

  Høres spennende ut 😀 Håper du gir en oppdatering om det fungerer!


 2. mar 22, 2011
  8:56 am

  sundforsjov

  Det kan du lige tro, jeg gør. Jeg er meget spændt på, om jeg kan mærke en forskel på mine kolde tæer!!


 3. mar 22, 2011
  1:12 pm

  mettebred

  Ej hvor sjovt du også har fået et. Jeg fik mit i torsdags af Dorthe. Den helsekost hun arbejder i sælger rigtig mange og mange har god gav af dem. Jeg ved ikke om jeg har mærket nogen ændring men glæder mig til at høre hvad du syntes : )


  • mar 22, 2011
   2:42 pm

   sundforsjov

   Det glæder jeg mig til at høre mere om, og ikke mindst sammenligne erfaringer. Jeg kan ikke helt afgøre, om jeg kan mærke en forskel på mine fødder. Jeg syntes ikke, at de bliver nær så kolde, men vil lige give det lidt mere tid, for det er jo samtidig blevet varmere udenfor 🙂


 4. aug 5, 2011
  9:30 pm

  Birgit Elise Andersen

  ja jeg går også rundt med disse armbånd. jeg har valgt at tage en på hver ankel, og jeg kan fortælle at jeg øjeblikkeligt kunne mærke, at jeg fik langt større styrke i mine fødder.Mine smerter i fødderne efter en lang arbejdsdag er ikke helt forsvundet, men jeg er begyndt at kunne løbe og hoppe sådan at jeg kan træne udholdenhed. noget jeg ikke har kunnet længe. så jeg er meget positiv overrasket, og kan kun anbefale at man gør forsøget.


  • aug 6, 2011
   10:01 am

   sundforsjov

   Kære Birgit

   Tak for din kommentar og fordi du deler din erfaring 🙂
   Hvor er det interessant at høre, og det glæder mig virkelig, at dette armbånd har gjort så stor en forskel for dig. Prøv evt. at kombinere med kosttilskuddet Omni Krill og se om du kan mærke en større effekt.
   Vores datter Thea har nu haft sit eget armbånd på i en lille måned. Normalt sover hun aldrig længe om morgenen og er altid oppe og tisse om natten. Efter hun har fået armbåndet på, er hun ikke oppe om natten og sover gerne til kl 9, hvis hun kan komme til det 🙂
   Så jeg er enig – gør et forsøg!
   KH Charlotte


 5. sep 2, 2011
  7:55 am

  Sarah København

  Hej Charlotte,

  Nu her et par måneder senere, hvad er status så? Har armbåndet givet dig en mærkbar virkning? 🙂
  Vh..Sarah


  • sep 2, 2011
   8:47 am

   sundforsjov

   Kære Sarah
   Det kan du læse lige her
   http://sundforsjov.wordpress.com/2011/04/11/juuuhhuuii-for-sability/
   Jeg kan i øvrigt fortælle, at jeg efterfølgende har givet et armbånd til vores datter på syv år, som har haft en lang periode, hvor hun har vågnet hver nat for at skulle på toilettet. Efter hun har fået armbåndet, sover hun ikke kun igennem, hun sover også længe i weekenden 🙂
   KH Charlotte


 6. dec 26, 2011
  11:17 am

  Karin l madsen

  hej jeg har haft armbåndet i et par månder
  Jeg har parkinson og jeg kan mærke en forskel og mine omvelser kan mærke det
  Jeg hælder til højre pga min sygdom men når jeg har armbåndet på er det ikke så slemt
  venlig hilsen Karin


  • dec 26, 2011
   11:37 pm

   sundforsjov

   Kære Karin
   Tak fordi du deler denne værdifulde information! Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft så meget gavn af dette armbånd 🙂
   Kærlig hilsen Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *