EmediateAd
Sund for Sjov

Frugt og grønt som du kan gå på kompromis med

25 marts , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Kost, krop og kosttilskud - Tags: ,

Selvom nedenstående liste over frugt og grønt ikke er dyrket økologisk, indeholder de begrænsede mængder af pesticider. Det skyldes, at frugten eller grøntsagerne har en kraftigere skal, som forhindrer at sprøjtemidlerne kan trænger ind og optages i fødevarerne.

 • Løg
 • Avokado
 • Sukkermajs
 • Ananas
 • Mango
 • Ærter
 • Asparges
 • Kiwi
 • Kål
 • Aubergine
 • Kantalupmelon
 • Vandmelon
 • Grapefrugt
 • Søde kartofler

Den bedste mulige løsning for at undgå pesticider er selvfølgelig at vaske alt frugt og grønt og vælge økologisk, når det er muligt. Og heldigvis finder vi hele tiden flere økologiske varer i vores discountbutikker. Det er jeg taknemlig for.

Tilbage

2 kommentarer


 1. mar 25, 2011
  10:44 am

  Janicke

  Nå ble jeg glad. Mange av de på listen får jeg ikke tak i økologisk her jeg bor. Jeg vil ønske deg en super duper weekend!

  Jeg har flyttet bloggen min til eget domenet 😀 Den nye adressen er: http://www.sunnfamilie.net

  klem


  • mar 25, 2011
   11:03 am

   sundforsjov

   Dejligt kære Jannicke. og tusind tak for linket – det må jeg lige have rettet til. Rigtig dejlig weekend til dig også 🙂 Kram Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *