EmediateAd
Sund for Sjov

Skoldkopper

Egentlig havde jeg tænkt mig, at denne uge på bloggen skulle stå i påskens tegn og indholde små tips til, hvordan du bedst muligt kommer gennem påskefrokosterne uden at sætte hele vægten over styr. Det kommer også, men Theas skoldkopper har lige fået lov til at overskygge påskemad og påsketips i dag.

I går morges kom Thea og sagde, at hun havde noget på ryggen som kløede, og jeg var ikke længe om at regne mig frem til, at der nok var tale om skoldkopper. Flere af hendes klassekammerater havde lige haft det. Og her til morgen var der ingen tvivl!

For at komme bedst muligt gennem forløbet, får Thea “Dinosaurus Vitamin C Rex” til immunforsvaret. Skoldkopperne smørrer vi med AVIVIR Aloe Vera Gel for at modvirke kløe og irritationer og ikke mindst ardannelse.

Hvad gør du ved skoldkopper?

Tilbage

6 kommentarer


 1. apr 18, 2011
  9:01 am

  Janicke

  Huff og huff…men godt å bli ferdig med det. Det er så lenge siden barna hadde dette. Sander hadde det i dåpen til Mia. Han var ganske plaget med kløe. Husker ikke helt hva vi gjorde. Smørte på en kløstillende salve. Mia fikk dette rett etterpå (3 mnd gammel) og hadde ingen plager. Det virker jo smart å bruke aloe vera gel. Masse god bedring til Thea og håper hun ikke blir for meget plaget!!!


  • apr 18, 2011
   9:55 am

   sundforsjov

   Tak 🙂 Du har helt ret – det bliver godt at komme igennem det. Der har været skoldkopper flere gange i børnehaven uden det har bidt på, så nu håber vi at Kathrine også kommer turen igennem. Thea klarer det heldigvis flot. Jeg husker selv, hvor ulideligt meget det kløede!!!


 2. apr 18, 2011
  6:51 pm

  Jane

  Uha, skoldkopper er nasty business. Vi havde 2xskoldkopper i december, 20 dage i streg. Datteren fik en 30-40 skoldkopper i alt, mens drengen nærmest var en stor skoldkop. Yrk! Tak for fleksibel og forstående arbejdsplads men hvornår lærer de tvillinger egentlig at synkronisere deres sygedage? 😉

  God bedring med patienten.


  • apr 19, 2011
   7:14 am

   sundforsjov

   Åhh ja det kunne da være dejligt, hvis børnene kunne tage deres sygedage sammen. Jeg syntes, Thea får flere og flere dag for dag!! Og Kathrine er slet ikke begyndt at slå ud endnu.
   Jeg er godt nok også taknemlig for, at jeg er selvstændig og har gode bedsteforældre i baghånden 🙂


 3. apr 19, 2011
  6:19 pm

  Pauladesign

  Du gjør jo helt rett. C-vit og Aloe vera er jo kjempe bra. Jeg husker ikke hva jeg gjorde da barna mine hadde det med husker det var gråt og trøst om hverandre 🙂


  • apr 19, 2011
   7:25 pm

   sundforsjov

   Det virker godt med Aloe vera og ja der må lidt trøst og kram til, for det er svært for så lille en størrelse af have så mange kløende knubber:-) Jeg husker det stadig meget tydeligt selv!!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *