EmediateAd
Sund for Sjov

1 lille påsketip

19 april , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Tips til varigt vægttab

Påskefrokosterne står for døren, og de kan være lidt af en udfordring at komme igennem, hvis du fokuserer på at leve sundt og gå ned i vægt. For ikke at droppe dette fantastiske fokus, skal du have en række af små tips til, hvordan du holder fast i din sunde livsstil, selvom det er påske.

Mange har en tendens til at “gemme” deres appetit til de skal til frokost. Det vil sige, at de ikke spiser noget hele formiddagen, så de i stedet rigtig kan give den gas til selve frokosten. Det har desværre en uheldig indvirkning på blodsukkeret og sukkertrangen senere på dagen.

Ugens første påsketip er derfor: 

SPIS HJEMMEFRA: Spis en sund morgenmad med gode proteiner og grønt, og når du nærmer dig sidst på formiddagen, spiser du igen en masse grøntsager; enten som en varm suppe eller rå med lidt lækker dip til.

Tilbage

4 kommentarer


 1. apr 19, 2011
  9:21 am

  Janicke

  Gode tips 😀


 2. apr 19, 2011
  9:52 am

  sundforsjov

  Tak 🙂


 3. apr 19, 2011
  11:11 am

  lovelyliller: trening ,mat og morro.

  ååh det så godt ut 😀

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *