EmediateAd
Sund for Sjov

Sorte eller hvide kugler…

26 april , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling

I går aftes sad jeg i sofaen og kunne ikke finde et program, som jeg havde lyst til at se. I mangel af bedre valgte jeg at se filmen ”Sorte Kugler”. Efter filmen var jeg meget taknemlig over at have set filmen. Den gav mig et nyt perspektiv på den økonomiske situation, som vi står i lige nu.

Som du sikkert ved, blev Sten sygemeldt sidste år med trykken i brystkassen og endte med at få en tre dobbelt by-pass operation. Undervejs i forløbet blev hans journal væk, så han kom for sent i gang med genoptræningen. I slutningen af marts måned, hvor lægen og jobcenter skulle vurdere, om han var klar til arbejdsmarkedet eller hans sygeperiode skulle forlænges, gik der kuk i papirerne. Jobcenter kunne ikke drage nogen konklusion ud af de papirer, de havde modtaget fra lægen, og lægen mente, at han havde skrevet dem, som han plejede og at hans vurdering fremgik klart og tydeligt.

For vores vedkommende betød det, at Sten ikke har fået nogen indkomst i hele april måned og endnu ikke ved, hvornår der kommer en afklaring i sagen. Jobcenter har meldt ud, at Sten kan søge bistand så længe, og bistandskontoret har meldt ud, at det ikke kan lade sig gøre, fordi vi har en lille opsparing på kontoen og to biler (også selvom de er tudsegamle og nødvendige at have for at vi kan aflevere og hente vores piger fra deres skole og børnehave, som ligger 9 km fra vores bopæl).

For at være helt ærlig så har det været ret frustrerende, især fordi den opsparing vi har, skulle bruges nu her, hvor jeg er startet op som selvstændig på fuldtid.

Men i går efter at have set filmen kom jeg til at tænke på en anden lille historie (som du nok skal få i morgen). En historie som hjalp mig med at få øjnene op for, at ting ikke altid er, som de syntes at være.

Hvem ved – måske ville skæbnen, at Sten skulle have været død af en blodprop, men at Gud og englene valgte at skåne vores lille familie ved at give os en mindre økonomisk udfordring i stedet. Det lyder måske lidt drastisk, men denne tanke fik mig faktisk til at ændre syn på vores tilværelse og gå i seng med et taknemligt smil på læben.

Tilbage

6 kommentarer


 1. apr 26, 2011
  10:38 am

  Jette Holm

  Kæreste Charlotte og Steen.
  Hvor er jeg glad for at i har set Andens film, den sætter jo ligesom det hele lidt i perspektiv. Hvis vi kunne se tingene lidt mere “fra oven” er jeres udfordring måske at mærke rigtig godt efter og finde frem til hvordan i fremover vil leve jeres liv.
  Ligesom summen af laster er konstant, synes jeg også ubalancerne er det”. Snart ligger det på det ene område, snart på det andet område.
  Det er måden vi dealer med det på som er esssentiel.
  Jeg sender jer her ønsket om at millioner af kroner på Guddomelig vis vælter ind på jeres konti.

  Kærligst fra
  Jette


  • apr 26, 2011
   12:30 pm

   sundforsjov

   Kæreste Jette
   Du har helt ret og jeg bliver også mere og mere afklaret med, hvordan jeg ønsker at leve mit liv. Måske er det lige præcis deri min angst ligger. Jeg ønsker ikke at droppe livet som selvstændig og give slip på alle de drømme, som ligger og venter på at blive opfyldt.
   Så jeg vælger at tro på, at der er en større mening med det hele og at dette kun er en lille forbigående udfordring 🙂
   Tak for dine dejlige ønsker og tanker.
   Kram Charlotte


 2. apr 26, 2011
  11:57 am

  Fru Bred

  Tænker på jer søde Charlotte.

  Det er ikke altid det virker som om de har med mennesker at gøre på de kommuner…man er bare et stykke papir som ikke passer i en regl.

  Skønt hvis de en dag opdaget at der er mennesker ude i verden der må leve med deres beslutninger.

  Men Charlotte jeg ved ved i klare det og at kærlighed og liv altid slår penge.
  HAr desværre ikke set filmen men tro jeg snart vil det.

  Sender de bedste tanker til jer.

  Knus Mette


  • apr 26, 2011
   12:32 pm

   sundforsjov

   Kæreste Mette
   Hvor er du sød 🙂 Ja du har helt ret. Kærlighed, sundhed og troen på det bedste slår altid penge. Penge kan de tage fra mig, men mine tanker og følelser har jeg altid, lige meget hvad der sker.
   Tak for dine tanker og omsorg.
   Kram fra Charlotte


 3. apr 27, 2011
  9:43 am

  Janicke

  Kjære Charlotte!!! Jeg har en tro på at alt ordner seg for dere!!! Det viktigste er helsen og kjærlighet, men jeg vet av erfaring at det er lett å la økonomiske utfordringer komme i veien. Godt du så den filmen. Jeg sender millioner av gode tanker og klemmer til dere 😀


  • apr 27, 2011
   5:01 pm

   sundforsjov

   Kjære Janicke.
   Tusind tak 🙂 Hvor er du sød – de varmer 🙂
   Klem til dig også.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *