EmediateAd
Sund for Sjov

Ting er ikke altid det, de syntes at være.

27 april , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: , , ,

To rejsende engle gjorde holdt for at tilbringe natten i en velhavende families hus. Familien var uhøflig og nægtede englene at hvile i hovedhusets gæsteværelse. I stedet fik de en lille plads i den kolde kælder. Da de strakte sig på det hårde gulv, så den ældste engel et hul i væggen og reparerede det. Da den yngste engel spurgte HVORFOR, svarede den ældste engel:

“Ting er ikke altid det, de synes at være.”

Den næste nat hvilede de i huset hos en meget fattig, men gæstfri, bonde og hans kone. Efter at disse havde delt den smule mad de havde med dem, lod de englene sove i deres seng, hvor de sov godt. Da solen næste morgen stod op, fandt englene bonden og hans kone i tårer. Deres eneste ko, hvis mælk havde været deres eneste indtægtskilde, lå død på marken. Den yngste engel blev rasende og spurgte den ældste engel, hvordan han havde ladet dette kunne ske? “Den første mand havde alt, alligevel hjalp du ham”, sagde han anklagende. “Den anden familie havde lidt og du lod koen dø. “

“Ting er ikke altid det, de synes at være”, sagde den ældste engel.

Da vi hvilede i hovedhusets kolde kælder, bemærkede jeg, at der var guld i hullet i væggen. Fordi ejeren var så begærlig og ikke ville dele sin lykkelige skæbne, forseglede jeg væggen, så han ikke skulle finde guldet. Da vi så sidste nat sov i bondens seng, kom dødsenglen for at hente hans kone. Jeg gav ham koen i stedet.

Ting er ikke altid det, de synes at være.“

Nogen gange er det nøjagtigt det, som sker, når det viser sig, at ting ikke er det, de skulle være. Hvis du har tillid, skal du blot forlade dig på, at ethvert resultat er til din fordel. Du bemærker det måske ikke før der er gået nogen tid.

Så kære alle sammen – lad os gå tillidsfulde gennem denne dag og tro på, at alt er præcis, som det skal være 🙂

Tilbage

5 kommentarer


 1. apr 27, 2011
  9:46 am

  Janicke

  Takk for dette innlegget Charlotte 😀 Jeg tror det det var en mening med at jeg fant din blogg 😀 klem


 2. apr 27, 2011
  10:33 am

  Maria

  Kære Charlotte
  Tak for at du deler denne smukke historie. Ja alt er som det skal være – også selvom det ikke altid er lige til at forstå. Jeg vil tage i mod din opfordring og gå tillidsfuld gennem dagen. Tak!


  • apr 27, 2011
   5:03 pm

   sundforsjov

   Kære Maria
   Selv tak 🙂 Ja alt er godt!
   Kram Charlotte


 3. apr 27, 2011
  5:02 pm

  sundforsjov

  Selv tak kære Janicke 🙂
  Jeg tror bestemt også, at der var en mening med, at du fandt mig. Jeg glæder virkelig til at møde dig til sommer 🙂
  Krammer


  • apr 27, 2011
   5:20 pm

   Janicke

   Jeg gleder meg kjempe masse også 😀

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *