EmediateAd
Sund for Sjov

Det gule styrkeprogram

Under frokosten på Holistisk Institut kom vi til at snakke om, at jeg gerne vil i gang med at skrive og holde foredrag. Jeg har forsøgt at komme i gang med det i flere måneder, men det er hele tiden blevet udskudt og sat i baggrunden i forhold til andre opgaver – eksempelvis en e-bog om vægttab, som heldigvis er på trapperne 🙂

For at styrke mig selv, min energi og min selvtillid, tilbød Louise at teste mig for Bach Blomstermedicin og Jette forslog mig, at jeg brugte flere af elementerne fra det gule styrkeprogram i hendes bog “Din farvetype – dit liv”.

Det var jeg frisk på, så nu får jeg små dråber af Blomstermedicin og styrker mig selv med citron på duftlampen, gul calcit (krystal) i lommen, citron i mit vand, hurtig musik og friske gå- og løbeture.

I forhold til farvetypesystemet er gul den farve, som fylder mest i min personlighed. Den “gule personlighed” kan være som et lys der brænder igennem med sine ideer, men hvis man undervejs glemmer at passe på sig selv og styrke sin enegi, kan gul desværre også være som et lys, der bliver brændt i begge ender og brænder ud!

Så nu fylder jeg mig selv op med dejlig, frisk, gul energi og gul musik; “I so Exited” -og jeg elsker det 🙂      

Hvad gør du for at styrke din energi?

Tilbage

6 kommentarer


 1. maj 4, 2011
  6:59 am

  Janicke

  Boken høres spennende ut 😀 Jeg kjenner meg igjen i å brenne i begge ender! Merker at løpeturer ute i naturen gir meg energi og hjelper meg til å senke skuldrene 😀


  • maj 4, 2011
   12:25 pm

   sundforsjov

   Jeg elsker at være i naturen – det er som om at dårligt bliver renset ud og jeg i stedet fyldes med ny og frisk energi 🙂


 2. maj 4, 2011
  8:21 am

  Maria C

  Det lyder som en meget spændende bog :))
  god inspiration til at få energien op og skønt at det er på flere planer…
  Jeg vil da selv lige se hvor jeg kan give energien et ekstra skub !
  Tak


  • maj 4, 2011
   12:25 pm

   sundforsjov

   Velbekomme – ekstra energi er altid velkommen 😉


 3. maj 4, 2011
  11:39 am

  lovelyliller.com

  så kult! 😀 jeg bruker superfoods 🙂


  • maj 4, 2011
   12:25 pm

   sundforsjov

   Uhh ja – super foods er også godt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *