EmediateAd
Sund for Sjov

Når energien rykker VIRKELIG stærkt!

Som du måske husker, har jeg arbejdet med det gule styrkeprogram de sidste par dage. I går fik jeg ikke brugt det særlig meget, fordi jeg var ved at gå ud af mit gode skin over, at opsætningen af mit nyhedsbrev blev ved med at drille mig. Det var virkelig kørt i hårknude og resulterede i, at jeg fokuserede og brugte min energi på “en hårknude” i stedet for at give slip og have tillid til at alt ordner sig! (måske er det et gammelt mønster fra tidligere, hvor jeg altid skulle fokusere på vægten og ikke kunne få den til at rykke sig en milimeter).

Her til morgen talte jeg med Jette Holm – kvinden bag styrkeprogrammet – og hun sagde til mig; “Tag en gul citrin eller calsit og sæt den fast med et stykke tape på dit solar plexus. Send et ønske ud til Universet om, at det nok skal ordne sig, og brug så noget mere tid på at styrke din gule energi med ting, som giver dig energi og gør dig glad”.   

10 minutter efter ringede Morten fra Skandiaweb, som er ved at sætte en ny hjemmeside op til mig, og sagde, at han ville sende mig et nyt program og nogle koder til et nyhedsbrev. Jeg fortalte ham om alt det bøvl, jeg havde haft de sidste dage, og han tilbød mig, at jeg bare kunne sende mine koder til ham i næste uge, og at han så ville hjælpe mig med det hele.

Jeg var næsten i chok, da jeg lagde på. Jeg mærkede glæden, energien og taknemligheden boble i mig, kiggede mod himlen og sagde “TAK” – det var godt nok hurtig respons!

Tilbage

4 kommentarer


 1. maj 6, 2011
  9:28 am

  Janicke

  For en herlig historie Charlotte!!! Så bra at det funker og at du fikk hjelp så raskt 😀 Ønsker deg og dine en super duper weekend!!


 2. maj 6, 2011
  9:37 am

  sundforsjov

  Det er da lidt vildt 😉
  Mange tak og rigtig mange gange i lige måde.
  Klem Charlotte


 3. maj 6, 2011
  11:05 am

  lovelyliller.com

  wow. så genialt.!!! må prøves altså! :*


  • maj 6, 2011
   2:22 pm

   sundforsjov

   Ja vildt genialt – håber energien rigtig er med dig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *