Nem sommermad
Vi har haft lidt svært ved at slippe haven de sidste dage, og er derfor kommet sent i gang med at tilberede aftensmad. Når solen skinner og dagene er så dejlige, er det rart med noget nemt sommermad. I går blev det til en æggekage med grønt tilbehør.
- 2 pakker bacon
- 2 små løg (kan blendes så børnene ikke opdager dem)
- 8 æg
- 1½-2 dl sojamælk
- En anelse spidskommen og stødt chili
- Havsalt og peber
Start med at stege bacon sprød sammen med løgene og hæld fedtet fra panden. Pisk æg sammen med sojamælk og krydderier, og hæld massen over bacon og løg. Vend eventuelt æggekagen ud på en grydelåg og læg den tilbage på panden, så den bliver bagt på begge sider. Pynt med rød peber og purløg.
Grønt tilbehør; kogte porrer, rød peber i strimler, friske ærter, broccolisalat. Spis evt. ½ stykke rugbrød med smør.
Tilbage