EmediateAd
Sund for Sjov

Holistisk terapeut og stressekspert Jette Holm gæsteblogger på Sund for Sjov

13 maj , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Gæstebloggere - Tags: , ,

Som du sikkert har lagt mærke til, er stress og udbrændthed noget som optager mig, når jeg taler vægttab. Stress kan være en væsentlig årsag til, at nogle kvinder har svært ved at tabe sig. Af samme årsag er det en stor glæde og fornøjelse for mig, at Jette Holm holistisk terapeut og stressekspert har sagt ja til at være gæsteblogger på Sund for Sjov i næste uge.

I løbet af ugen vil Jette Holm gavmildt dele ud af sine mange års erfaring med behandling af stress. Hun kommer med håndfaste tricks der virker, redskaber som kan få dig til at holde fast i gode, sunde vaner, nyttige genveje og ikke mindst vigtige huskeregler.

Jette Holm er kendt for sin direkte og ærlige facon. Hun skærer direkte ind til benet – uden omsvøb – for at finde årsagen til stress eller andre følelsesmæssige ubalancer. Jette Holm har udover 27 års erfaring som terapeut og en lang række af bøger bag sig.

Hun er underviser og indehaver af Holistisk Institut og Den Danske Skole for Komplementærterapi. Personligt har jeg selv haft stor fornøjelse af at blive undervist og udfordret af Jette Holm, da jeg læste til Livsstilskonsulent på hendes skole. Så tro mig, du har noget at glæde dig til.  

Læs mere om Jette Holm her eller kigge forbi hendes blog her.

Tilbage

6 kommentarer


 1. maj 13, 2011
  2:16 pm

  mettebred

  Glæder mig til læse med i næste uge og dejlig weekend søde Charlotte.


  • maj 13, 2011
   7:45 pm

   sundforsjov

   Det gør jeg også 🙂 Og rigtig dejlig weekend til dig og din familie også kære Mette 🙂


 2. maj 13, 2011
  2:19 pm

  Janicke

  Så spennende og gleder meg 😀


 3. maj 13, 2011
  7:53 pm

  Maria C

  Det vil jeg glæde mig til – meget spændende :))

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *