EmediateAd
Sund for Sjov

Action is everything

19 maj , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Gæstebloggere - Tags: ,

Stressekspert Jette Holm er gæsteblogger i denne uge…

“Action” er alfa og omega. Vi kan ikke tænke os til en forandring, vi er nød til at handle. Uanset om det er nye madvaner, motion, positive tanker, en ny kæreste, jobskifte eller andet.

Se blot på de forgående blogindlæg, hvor elastikken ikke sætter selv på håndleddet, det dybe åndedræt skal aktiveres og kosten ændres bevidst.

Tvangsmotivation eller lokkemidler?

I bogen The Secret siger de at ”energien følger tanken” og det gælder jo også i forhold til motivation. Det er muligt, at jeg ikke ”gider” gå en tur hver dag, men hvis jeg nu vælger at jeg gerne vil have det udbytte jeg kan få, må jeg ”tvangsmotivere” eller ”lokke” mig selv.

Hvordan kan jeg få mig selv ind i følelsen?

Ved at tale om det, søge ligesindede, få hjælp og sparring, blive inspireret og bruge tid på hvad følelsen vil give mig, og så lade den følelse være mit drive.

Der tales meget om affirmationer, det vil sige selvbekræftelser som vi siger højt. Det kunne være; ”Jeg er nu fuld af energi og drive”. Det er en, ønske tilstand som er meget relevant for de fleste, men hvis den bliver fremsagt med armene ned langs siden og en træt stemmeføring – så er der ikke meget energi i den. Og ”følger energien tanken” så bliver der ikke noget med ”drive og energi”.

Få kroppen med i det du gør

Stil dig op med fødderne let adskilt, skyd brystet frem og sig din affirmation højt. Når du skyder brystbenet frem stimulerer du dit selvværd og frigør endorfiner (lykkehormoner).

Rid på bølgen af den følelse der strømmer rundt i kroppen og sørg for at du ofte bruger dine affirmationer og krop samtidig.

Tak fordi du læste med i denne uge. Jeg ønsker ALT det BEDSTE for dig.

Kærlig hilsen Jette Holm

Du kan læse mere om Jette Holm og hendes skole Den danske skole for komplementær terapi på www.jetteholm.dk, eller finde mere inspiration på hendes blog her

Tilbage

4 kommentarer


 1. maj 19, 2011
  7:51 am

  Janicke

  Kjempe bra tips denne uken! Supert 😀


  • maj 19, 2011
   2:40 pm

   Jette Holm

   Kære Janicke.
   Tak for det, det er altid dejligt når folk bliver inspireret!

   Kærlig hilsen
   Jette – og held og lykke med livet!


 2. maj 19, 2011
  9:38 am

  Maria

  Jeg var til en workshop med Pernille Melsted i går aftes. Her snakkede hun også om at det følelsen vi skal have fat i. Det kan godt være at handlingen ikke umiddelbart giver nydelse – men det er den følelse vi får bagefter der driver os.
  Og så selvfølgelig at vi må have kroppen med…
  Tak, Jette for nogle gode og inspirerende blogindlæg…

  KH
  M


  • maj 19, 2011
   2:37 pm

   Jette Holm

   Kærre Maria:-)
   Dejligt at du kan bruge det jeg skriver! Jeg ønsker for dig at du må få fat i en masse gode følelser til dine mål.
   Go for it!

   Kærlig hilsen
   Jette

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *