EmediateAd
Sund for Sjov

Hurtig og nem fredagshygge

For at være helt ærlig så kan der bare være dage, hvor planlægningen af indkøb ryger af fløjten trods de bedste intentioner. En hurtig og nem løsning til en gang fredagshygge kan derfor være et krus varm sojakakao med sojaflødeskum og en skål blandede nødder.

Det er let af have på hjemmelageret, smager godt og mætter dejligt, så man ikke begynder at tænke på andre fristelser.

Jeg ønsker dig og dine en rigtig dejlig, glædesfyldt og afslappende weekend 🙂   

Tilbage

4 kommentarer


 1. maj 27, 2011
  6:53 am

  Winnie Rothberg

  Hej Charlotte
  Hvad er dit kendskab til og mening om det at drengebørn skal undgå for mange soyaprodukter pga hormonindholdet? Ved godt at du kun har piger (og Steen), men et alternativ til dagens fredagshyggeråd kunne være rismælken (fra samme firma) med kakaopulver i. Det er Elias glad for. God Weekend -Winnie


 2. maj 28, 2011
  6:41 am

  sundforsjov

  Hej Winnie
  Her rammer du mig desværre på et punkt, som jeg ikke er specialist nok til at udtale mig spæcist om. Jeg kan dog sige, at der er meget forskel på konventionelt dyrket soja og økologisk dyrket soja, og derfor er der også forskel på, hvordan det virker på vores hormoner.
  Tusind tak for tippet. Rismælk er et fint alternativ. Vi vælger soja både fordi vi bedst kan lide denne udgave som kakao, men fordi rismælk har et højere indhold af kulhydrater.
  God weekend til dig og dine.
  KH Charlotte


 3. maj 31, 2011
  11:16 am

  Janicke

  nam nam 😀

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *