EmediateAd
Sund for Sjov

Snyder du dig til at spise?

På onsdag udkommer næste nummer af e-magasinet ”Uden Filter” (klikker du på linket, får du den tidligere udgave). Jeg har skrevet en artikel til magasinet, som hedder; ”Snyder du dig til at spise?”.

Af samme grund har jeg tænkt mig at blogge om vaner og ubevidste mønstre i denne uge. Det er et interessant emne, fordi vaner kan koste rigtig mange kilo på sidebenene i løbet af et år, hvis vi spiser pr automatisk og uden at stille spørgsmålstegn ved vores adfærd og konsekvensen af den.

Ulempen ved at vi spiser pr. automatik er, at vi ikke lægger mærke til, HVAD vi spiser, HVOR meget vi spiser, HVOR vi spiser eller HVORFOR vi spiser. Vi glemmer eller fortrænger vi, at når vi vælger vores adfærd, vælger vi også konsekvensen af den.

Vi vælger at det er okay at overhøre os selv, overhøre vores inderste ønsker og drømme og vi vælger, at det er okay at fortjene mindre end det bedste her i livet!

Men lad mig bare slå fast – det er ikke okay! Vi fortjener alle det bedste her i livet, og derfor sætter jeg fokus på alle de grimme vaner i denne uge.

Tilbage

2 kommentarer


 1. maj 31, 2011
  11:18 am

  Janicke

  Gleder meg til onsdag 😀


 2. jun 1, 2011
  7:12 am

  sundforsjov

  Det gør jeg også. Er sikker på, at der kommer mange andre, spændende artikler!!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *