EmediateAd
Sund for Sjov

Man starter ofte for sjov…

01 juni , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: , , , , ,

Et ”almindeligt” hverdagsritual endte for mit vedkommende med at udvikle sig til et plaster på såret. Det blev et værktøj, som kunne give mig ”kærlighed og omsorg”. Det blev en måde hvorpå jeg kunne give mig selv kærlighed, for jeg kendte ikke til så mange andre værktøjer, som jeg kunne bruge, når jeg var alene hjemme.

I nogle tilfælde kan en vane starte med, at man prøver noget nyt ”bare for sjov”. Måske prøver man at udhule et franskbrød og fylde det med flødeboller og vingummier (det husker jeg en skolekammerat som gjorde) eller man beslutter sig for at drikke kaffe, fordi andre gør det, og man gerne vil være en del af fællesskabet. Egentlig kan man ikke lide kaffe, men man forsøger igen og igen at drikke det, og til sidst bliver det en vane, fordi man bliver afhængig af den virkning, som kaffen udløser.

Man starter for sjov, opdager måske at det smager godt eller at det giver en bestemt følelse. Derfor fortsætter man, og så det udvikler sig til en vane.

Kan du komme i tanke om en begivenhed eller andet, som har fået dig til at spise for meget i bestemte situationer?

Tilbage

2 kommentarer


 1. jun 2, 2011
  8:49 pm

  mettebred

  Min cola ligth last… som jeg er sluppet af med. lige fra den ene dag til den anden så nu drikker jeg en alm. sodavand hvis jeg får lyst i weekenden. Men i starten kunne jeg ikke lide det men det fedet jo ikke : ) så jeg var oppe på næsten 2 l af det stas men det er fortid nu : )


 2. jun 3, 2011
  6:08 pm

  sundforsjov

  Det er SÅ sejt gået Mette!! 🙂
  Jeg er sikker på, at mange drikke cola light i god tro, fordi det ikke feder. De er godt klar over, at det ikke er helt sundt, men slet ikke klar over hvor meget skade det kan påføre kroppen.
  KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *