EmediateAd
Sund for Sjov

Pandekage-tricket

En af mine klienter har for vane med at spise, når hun tilbereder mad. En sådan vane kan være svær at knække, hvis ikke man beslutter sig for, hvad man vil gøre, når trangen til at give efter for vanen, melder dig.

Jeg var så imponeret over den styrke, som Christina udviste, da hun for nylig skulle bage pandekager til hendes søns fødselsdag. Derfor spurgte jeg hende, om jeg ikke måtte dele hendes pandekage-trick her på bloggen, og det sagde hun heldigvis ja til.

”Jeg skulle holde børnefødselsdag, og hvad gør man ikke for sit barn, når han ønsker pandekager med i? Selvfølgelig skulle Mor lave pandekager!!  Normalt plejer jeg at prøvesmage, ja, jeg kan bare ikke lade være, de smager jo fabelagtigt!! Når pandekagerne er bagt, plejer jeg heller ikke at holde mig tilbage, men spiser til maven er ved at revne, for så at gemme resten i køleskabet og spise dem kolde dagen efter..mums!!

Men denne jeg skulle det være anderledes. Jeg tog en beslutning, for det havde ikke gået så godt opti fødselsdagen. Jeg havde spist lidt for mange søde sager, så nu skule jeg dæleme bevise over for Charlotte, og selvfølgelig også mig selv, at jeg kunne gøre bedre!!

Jeg besluttede mig for, at jeg ikke ville spise én eneste pandekage!! Så inden jeg gik i gang med at lave dem, hentede jeg min tandbørste og tandpasta og lagde ved siden af stegepanden. Hvis trangen blev for stor, ville jeg børste tænder og få trangen til at forsvinde….

Men jeg fik slet ikke brug for hverken tandbørste eller -pasta. Jeg lavede ca. 50 pandekager uden at smage én eneste!! Heller ikke da de blev serveret! Og da alle gæster var kørt, tog jeg ned til mine forældre og afleverede resten med GOD SAMVITTIGHED. Mine forældre blev super glade – specielt min far elsker pandekager, så det glædede mig, men ikke mindst mine forældre, og det er altid dejligt at glæde andre!!!! Det var en FED oplevelse, jeg kunne sgu godt!! og så følte jeg mig total SEJ!!”.

Fantastisk hvad vi kan gennemføre, når vi tager en beslutning og har en plan. Det var SÅ sejt Christina 🙂

Tilbage

2 kommentarer


 1. jun 3, 2011
  9:45 am

  Janicke

  For et supert triks!!! Kjempe bra av Christina 😀


 2. jun 3, 2011
  6:09 pm

  sundforsjov

  Ja det er da så sejt gået 🙂 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *