EmediateAd
Sund for Sjov

Sunde feriemaver

06 juni , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Kost, krop og kosttilskud

Jeg er lige vendt hjem fra en dejlig uges ferie på Kreta. Det var en uge med mange smukke naturoplevelser, og I kan tro, at jeg havde lyst til at dele det med jer mange gange undervejs. Men desværre lever vi i en tid, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at reklamere med ferie på nettet af hensyn til ubudne gæster, så jeg har holdt munden lukket med syv sejl!

Nu er vi hjemme, og jeg skal lige finde mig selv igen, men jeg tænker, at du snart skal på ferie, og derfor godt kan bruge lidt gåde råd og genveje til, hvordan du sikrer dig en sund mave hele ferien, så du kan nyde den i fulde drag.

Derfor kommer denne uge til at stå i feriens og ikke mindst feriemavernes tegn.

Tilbage

8 kommentarer


 1. jun 6, 2011
  8:17 am

  Maria

  Kære Charlotte

  Velkommen hjem :))

  Jeg vil glæde mig til dine tips om ferie-maver…

  Kærligst
  M


  • jun 6, 2011
   9:20 am

   sundforsjov

   Kære Maria

   Tusind tak:-)

   Kærligst Charlotte


 2. jun 6, 2011
  3:05 pm

  Jane

  Det ligner Samariakløften… herlig vandretur. Kreta er et skønt sted.


  • jun 6, 2011
   4:49 pm

   sundforsjov

   Det er tæt på! Denne kløft var en anelse kortere, men meget smukkere ifølge vores guide. Der har aldrig været så frodigt på Kreta, som der er nu pga. et meget regnfuldt forår. Så vi tog hendes ord for gode varer, men jeg er SÅ klar til Samariakløften, hvis vi kommer tilbage igen 🙂
   KH Charlotte


 3. jun 8, 2011
  9:28 am

  Janicke

  Det er så deilig med ferie 😀 Tips til en sunn mage trenger jeg!!


  • jun 8, 2011
   9:35 am

   sundforsjov

   Jeg håber du kan bruge gode råd og ideer her, og mangler du noget, må du bare spørge 🙂


   • jun 8, 2011
    10:26 am

    Janicke

    Det skal jeg gjøre snille du 😀 Vi bruker å være heldige på ferie i Europa. Min mann og barna har lite problemer med magen, men jeg får som regel veldig hard mage når jeg ikke får ro. Men som du sier bedre føre var 😀 Kjedelig å ødlegge ferien med magetrøbbel.


    • jun 8, 2011
     1:14 pm

     sundforsjov

     Brug probiotika dagligt og sørg for at få dig lidt alenetid, hvor du giver dig tid og ro til at trække vejret helt ned i maven. 10 minutter hver dag er nok til at forebygge den stress som kroppen sagtens kan pådrage sig, når den skal omstille sig til nye omgivelser også selvom det er ferie. Og husk endelig også en god bog 🙂
     Kram Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *