EmediateAd
Sund for Sjov

Sæt forbrændingen i vejret med rabarber

Det er sæson for rabarber, så jeg været i haven for at skære alle vores rabarber ned og brugt dem til:

  • Dessert af bagte rabarber og med råcreme (eller sojaflødeskum) som tilbehør.
  • Rabarberkompot som tilbehør til maden.
  • De største rabarber kom i fryseren med henblik på at koge dem til saft senere på sommeren.   

Udover at raberber indeholder vigtige vitaminer og mineraler som B9-vit, C-vit, E-vit, K-vit, Kalsium, Jern og Zink, så sætter raberber også forbrændingen i vejret.

Selvfølgelig skal du ikke regne med en øget forbrænding, hvis du “lukker øjnene” og fylder rabarber-retterne med sukker, men hvis du søder med Sukrin og jævner med kartoffelmel, som er basedannende, så kan du spiser masser af rabarber med god samvittighed.

Tilbage

2 kommentarer


  1. jun 19, 2011
    3:21 pm

    Janicke

    Å dette så supert ut!!! Elsker rabarbra 😀 Veldig godt med litt ekte vanilje i også.


  2. jun 19, 2011
    6:34 pm

    sundforsjov

    Det smager skønt med rababer og det kan spises i så mange dejlige retter 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *