EmediateAd
Sund for Sjov

Mælkefri Jordbærkoldskål

23 juni , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Opskrifter - Tags: , , , , ,

Friske jordbær kan bruges på mange forskellige måder og i mange skønne retter eller desserter, men hvad med de jordbær, som har stået på køl natten over, fordi de ikke blev spist, skal de bare smides ud?

Bestemt ikke! Hvis der bliver jordbær til overs, kan du komme dem i fryseren til smoothie, jordbærgrød i de kolde vintermåneder eller du kan bruge dem til jordbærkoldskål:

  • Jordbær fra dagen før (friske eller frosne kan også bruges)
  • Soja eller mandelmælk
  • 1 tsk. ren vanilje
  • Sukrin – efter behov

Pynt gerne med kokosmel, mandler, solsikkekerner og evt. chiafrø. Du kan også blende det til mel og blande det med kokosolie, så har du små, lækre kokoskammerjunkere 🙂 

Tilbage

6 kommentarer


  1. jun 23, 2011
    10:33 am

    Janicke

    Dette ser friskt å godt ut Charlotte!!! Med den fine fargen blir det regne prinsesse-frokosten 😀


  2. jun 23, 2011
    10:42 am

    sundforsjov

    Du har helt ret – det havde jeg ikke tænkt på. Måske skulle det i stedet hedde Prinsesse-koldskål 😉


  3. jun 23, 2011
    12:57 pm

    lovelyliller.com

    så fresht ut! ferske jordbær hører virkelig sommeren til!


    • jun 23, 2011
      1:49 pm

      sundforsjov

      Det smager virkelig også skønt 🙂


  4. jun 24, 2011
    5:58 am

    Jane

    Tak for den gode idé, Charlotte. Den skal klart på menuen næste gang temperaturen overstiger 25 grader 🙂


    • jun 24, 2011
      9:21 am

      sundforsjov

      Selv tak 🙂 De lover heldigvis bedre vejr i næste uge!!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *