EmediateAd
Sund for Sjov

Sol, sommer, grillmad og liiiige et lille glas rødvin

28 juni , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Kost, krop og kosttilskud - Tags: , ,

Hold op for et skønt vejr. Solen står højt på himlen, og hver gang det sker, bliver jeg fristet til at smide alt, hvad jeg har i hænderne og tage til stranden. Stranden er for mig det ultimative sted at slappe af og lade op med energi, men jeg har en lille last, fordi jeg også forbinder stranden med at slutte dagen af med lækker mad på grillen og liiige et lille glas rødvin (eller to)!  

Desværre er det sådan, at rødvin feder (og det gælder i øvrigt også alle andre alkoholiske drikke). Når vi har alkohol i blodet, stopper en væsentlig del af vores fedtforbrænding. Mange har for travlt i hverdagen og udsætter at motionere. Når det sker, bliver leveren en meget vigtig, for ikke at sige den vigtigste, kilde til  vores fedtforbrænding.

Når vi har alkohol i blodet, stopper vores lever med at forbrænde fedt og forbrænder i stedet alkohol. For nogle kan det være rigtig svært at forstå, hvorfor vægten stiger SÅ meget efter en enkelt aften med et par glas vin, men det er faktisk sådan, at drikker man en hel flaske vin svarer cirka til, at leveren stopper fedtforbrændingen i omkring otte timer! Det vil sige, at man ”mangler” en tredjedel af døgnets fedtforbrænding!!

Er dit fokus at gå ned i vægt over sommeren eller for den skyld bare at holde den stabil, vær da opmærksom på, at du få ekstra motion de dage, hvor du skal til fest og indtage alkohol.

Tilbage

2 kommentarer


  1. jun 28, 2011
    8:24 pm

    mettebred

    ja det vin stopper sgu lidt af festen på badevægten, men jeg har været så heldig at min krop i øjeblikket hjælper mig med at holde mig fra vinen for jeg får sådan en træls hovedpine af bare et glas.. såå jeg hodler mig fra det og det bliver måske til en drinks efter maden med masser af isterninger.

    Dejligt indlæg søde : )

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *