EmediateAd
Sund for Sjov

Støt din lever og undgå oppustethed og luft i maven

I går var jeg inde på, at leveren har en væsentlig betydning for vores fedtforbrænding. Leveren omdanner og oplagrer fedt, og danner vigtige galdesafter og galdesalte som også har betydning for fedtforbrændingen. 

En dejlig sommer med grillmad, fede pølser, store steaks og rødvin belaster vores lever, og en lever som er overbelastet, kan give sig til udtryk ved, at vi får svært ved at omdanne fedtstoffer, får opstød, bliver oppustet og får luft i maven. Det kan også mærkes følelsesmæssigt ved, at vi lettere bliver træt, vred og/eller agressiv.

Skal vi så helt undgå at hygge os i sommermånederne eller hvad? Nej slet ikke. Et godt gammelt ordsprog siger “alt med måde” og det er jeg helt ening i! Men hvorfor ikke støtte leveren lidt ekstra i disse måneder, så vi ikke ender ud med alle de overnævnte symptomer?

Boldocynara er et kosttilskud, som består af artiskok urt, mælkebøtte, boldoblade og pebermynte og er specielt udviklet til at støtte leveren. Doseringen er 20 dråber i et glas vand 3 gange dagligt efter maden, men dråberne kan også sagtens kommes i vandflasken, hvis du har en tendens til at glemme dem.

Tilbage

2 kommentarer


 1. jun 29, 2011
  12:36 pm

  lovelyliller.com

  oj takk for tipset!! synes du den virker? vet du hva det heter på norsk?


 2. jun 29, 2011
  2:50 pm

  sundforsjov

  Velbekomme 🙂
  Personligt kan jeg mærke en effekt. Jeg veksler gerne mellem denne og Phytomin Toxiform og kombinerer gerne med en bredspektret probiotika. Det gør en stor forskel 🙂
  På norsk hedder den Cynara og du kan finde den her:
  http://www.avogel.no/produkter/kosttilskudd/cynara.php?from_search=yes

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *