EmediateAd
Sund for Sjov

Smagen af egen medicin

01 juli , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Stress - Tags: , , , , , ,

Som du måske har lagt mærke til, har jeg hængt lidt i bremsen med blogindlæggene de sidste dage. Mit hoved har været tomt for ideer og tanker, så jeg har besluttet at bloggen holder sommerferie fra uge 28 til uge 32 (det varer liiige lidt endnu). Formålet med denne “ferie” er at give mig rig mulighed til at slappe af, samle kræfter og koncentrere mig om foredrag og andre nye og spændende “varer” på mine “butikshylder”.  

Jeg har tænkt mig, at bruge sommerpausen på at “smage min egen medicin”. Jeg vil have masser af NADA behandlinger til at stresse af og samle ny energi. NADA er et standardiseret øre-akupunktur-system, som aktiveres ved at sætte nåle i øret på udvalgte kinesiske punkter. NADA medvirker til:

 • At skaber ro og balance i kroppen
 • Mindske trangen til at søde sager og stimulanser
 • Mindske tankemylder og negative tanker
 • Slippe angst og aggressioner
 • Fremme en bedre søvn

Som noget helt unikt kombinerer jeg NADA metoden med blid musik, krystaller, afslappende dufte og healing.

Er denne type medicin noget for dig, kan du bestille afstressende NADA behandlinger a 1½ times varighed i min klinik hele sommeren.

Tilbage

2 kommentarer


 1. jul 1, 2011
  5:43 pm

  Jane

  Det lyder som en dejlig sommer. Og god idé med en pause fra det hele.


 2. jul 1, 2011
  8:39 pm

  sundforsjov

  Det er som regel midt i pausen at alle de gode ideer dukker op:-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *