EmediateAd
Sund for Sjov

Lev din Sjæl

Jeg er netop blevet færdig med at læse bogen ”Svaret er enkelt – lyt til din sjæl” af Sonia Choquette, og jeg kan næsten ikke få armene ned. Det er længe siden, jeg har læst en bog, som har gjort mig så afslappet og glad.

Den vigtigste årsag til, at jeg er SÅ vild med bogen er, at den guider os til at leve et liv som er i overensstemmelse med vores sjæl.

Det er min inderste overbevisning, at én af de største – hvis ikke den største – årsag til, at stresser og overspiser er, at vi ikke lever efter vores sjæl. Vi lever i stedet efter vores ego (de tanker som konstant kører rundt oppe i hovedet), som fylder os med angst og katastrofetanker, og gør at gør at vi stagnerer og frarøver os selv muligheden for at leve et liv i glæde.

Det er utrolig smertefuldt at mærke og indse, at vi ikke lever et liv som gør os glade. For at beskytte os selv mod denne smerte og vores egos psykiske angreb, som fortæller os, at vi ikke er gode nok, og at vi ikke har evnerne eller pengene til at følge vores drømme osv., så overspiser vi!

Når vi indser, hvor vigtigt det er at lytte til sjælen og leve efter dens råd og ”tegn”, så åbner vi op for helt nye muligheder for at leve et liv i glæde. Bogen ”Svaret er enkelt – lev din sjæl” kommer med en masse anvisninger på, hvordan vi kan gøre dette, og nogle af dem vil jeg dele med dig i denne uge 🙂

Tilbage

8 kommentarer


 1. jul 4, 2011
  9:47 am

  Kisser

  Det glæder jeg mig til 🙂
  Jeg har selv overvejet at læse bogen, og det kommer – i pririteret rækkefølge 😉
  Kan jeg låne din?
  I mellemtiden glæder jeg mig til at få smagsprøver serveret af dig 🙂

  De hjerteligste hilsener
  Kisser


  • jul 4, 2011
   1:09 pm

   sundforsjov

   Kære Kisser

   Glæd dig 🙂 Selvom jeg har læst bogen, er jeg ikke færdig med den endnu. Jeg vil arbejde lidt mere med nogle af øvelserne, så den er ikke til udlån foreløbig 🙂

   Kærligst Charlotte


 2. jul 4, 2011
  9:52 am

  mettebred

  Lyder som en bog jeg skal have som sommer læsning.
  Glæder mig til at læse mere

  Dejlig dag søde Charlotte


  • jul 4, 2011
   12:56 pm

   sundforsjov

   Kære Mette

   Den er SÅ skøn – kan varmt anbefale den 🙂

   Rigtig dejlig dag til dig også kære Mette.


 3. jul 4, 2011
  10:17 am

  lovelyliller.com

  oj. boken hørtes meget spennende ut. skriv gjerne mer om dette tema 🙂


  • jul 4, 2011
   12:27 pm

   sundforsjov

   Det kan du tro, jeg gør. Tak for din feedback 🙂 Jeg skriver mere de næste dage 🙂


 4. jul 4, 2011
  4:36 pm

  tanterne

  Hej Charlotte
  Kom lige forbi, men jeg vender helt sikkert tilbage
  For, jeg glæde mig til at læse mere om; at leve sin sjæl, og alt det andet det handler om her.


  • jul 4, 2011
   5:25 pm

   sundforsjov

   Det lyder da rigtig dejligt – jeg var lige over på din blog, men jeg kommer også igen for at snuse mere rundt 😉
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *