EmediateAd
Sund for Sjov

Skab kontakt til din sjæl

En ting er at lære sin sjæl at kende, en anden ting er at lære, hvordan vi skaber kontakt til sjælen. For at komme i kontakt med sjælen, er det altafgørende, at vi trækker vejret. Ikke kun i bogstavelig forstand men virkelig trækker vejret helt nede i maven. Når vi trækker vejret dybt, giver vi ikke kun liv til os selv, vi gør krav på vores sjæl og leder den ind i hver eneste celle i kroppen.

Hvis kroppen ikke får nok med ilt, går den dybere ind i frygt og angst og der opstår langsomt en ond cirkel af negativitet, som er med til at svække selvet og vores kontakt med sjælen.

Hos mine klienter ser jeg ofte, at de stopper med at trække vejret lige under brystpartiet, når de er stresset eller bange. Når vi stopper vejrtrækningen her, vi mister vores jordforbindelse og vores kontakt til sjælen. På en måde er det som om, at vi farer vild.

Jeg plejer at beskrive det som om, at vi går inde i en stor skov. Når vi glemmer at trække vejret, bliver det tåget og vi kan ikke se, hvor vi skal gå hen. Vi famler i blinde. Når vi begynder at blive opmærksomme på vores åndedræt og bruger tid på at slappe af og trække vejret, letter tågen og vi kan pludselig se, hvilke stier der er i skoven og endda mærke, hvilke vi syntes, det kunne være spændende at gå ud af.

For at få kontakt med sjælen kan du holde hænderne på maven og trække vejret dybt ned i maven. Hold vejret i få sekunder og forestil dig, at du står foran et spejl og ånder på det, mens du puster luften ud. Det er en fantastisk øvelse til at komme ned i kroppen og rent faktisk er det sådan, at det biologisk set er umuligt at trække vejret dybt og samtidig bruge energi på at være bange.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *