EmediateAd
Sund for Sjov

Lad din sjæl lede dig

07 juli , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: , , , ,

Jeg elsker denne øvelse.

Start dagen med at være taknemlig. Vælg eksempelvis at du hver morgen vil finde 5 ting, som du er taknemlig for. Bare det at være i livet eller at kunne trække vejret er gaver, som du kan være taknemlig for.

At være taknemlig er et valg. Det er et valg som vidner om, at du elsker dig selv, leder din opmærksomhed væk fra ting, som gør dig bange eller skræmmer dig og i stedet gør noget for dig selv, som får dig til at føle dig godt tilpas. Taknemlighed er rent faktisk også med til at forynge dine celler, sænke din puls og få dine muskler til at slappe af!

Når du har sagt dine 5 punkter, kontakter du din sjæl og beder den vejlede dig. Sæt begge ben i jorden og hold dine hænder på dit solar plexus lige over navlen. Mærk så din jordforbindelse. Mærk at begge ben er godt plantet på jorden.

Træk vejret dybt og sig højt for dig selv; ”Det vigtigste for min sjæl er i dag at  fokusere på ….. ”. Vær tålmodig og giv din sjæl lov til at svare i stedet for at lade hjernen regne sig frem til det.

Min sjæl fortæller, at jeg skal fokusere på egenomsorg i dag. At jeg skal sætte tid af til mig selv, så jeg kan sidde i fred og ro, lukke øjnene, koble af og komme helt ned i kroppen (og måske trække et enkelt englekort). Hvad fortæller din sjæl dig?

Tilbage

4 kommentarer


 1. jul 7, 2011
  10:36 am

  Kisser

  Hrmmm – FED øvelse – men ret ØV svar – Jeg er nødt til at gå ned og støvsuge i kælderen 😉 – OG når jeg er færdig, vil jeg have SÅ MEGET BEDRE…..


 2. jul 7, 2011
  12:43 pm

  sundforsjov

  Super – så slipper du for al den selvkritik, som følger med alle vores “kære” overspringshandlinger 🙂


 3. jul 7, 2011
  2:37 pm

  Kisser

  PHYYYYY – Og så fik jeg lige lavet en masse andet også 😀 Jeg vidste det – I feel SOOOO gooood. Den øvelse står på fredagsprogrammet også ……..


  • jul 7, 2011
   4:18 pm

   sundforsjov

   Fantastisk! Det glæder mig at høre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *