EmediateAd
Sund for Sjov

Livet er en skole

08 juli , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: , , , , ,

Der er mange flere og fantastiske øvelser i bogen, og det kan godt være, at jeg tager flere op på bloggen igen om noget tid.

Det er en dejlig bog, som får os til at indse, at vi må lære vores sjæl at kende og leve efter den for at åbne op for et liv i glæde. Det er dog vigtigt, at vi indser og erkender, at det at leve sin sjæl ikke er ensbetydende med, at vi ikke støder på udfordringer og ”storme” her i livet. Det vil vi gøre uanset hvad. Et liv i glæde er ikke et spørgsmål om at undgå smerte! Det er snare et spørgsmål om, hvordan vi tilegner os en indre styrke, ro og tillid, som gør, at vi kan styre gennem livets udfordringer så ufortvivlet som muligt.

Det er et spørgsmål om at være tillidsfuld og nyde rejsen i stedet for at stritte imod og være bange.

I sidste uge havde jeg en klient, hvis historie gjorde dette meget tydeligt for mig. Hun havde ønsket sig et praktiksted og havde i første omgang fået det. Kort tid efter blev hun ringet op og fik at vide, at hun ikke kunne få dette sted alligevel. Som hun udtrykte det, kunne hun i fortvivlelse, og i overført betydning, have hængt sig i et træ. Det skulle dog vise sig, at det nye sted, som hun fik tildelt, var det bedste praktiksted, hun nogensinde har haft, og at hun nu overvejer, om det er muligt at få en fast stilling her efter endt praktik.

Havde min klient i fortvivlelse nægtet at følge med livets gang, og brugt en masse negativ energi på at bekræfte sig selv i, hvor synd det var for hende, at hun ikke fik sit første ønske opfyldt, så havde hun aldrig modtaget den GAVE, som Universet sendte hende.

Livet er en skole. Vi må lære at have tillid til livet også selvom det kan være så uendelig svært at forstå. Det kan være svært at slippe egoet, som gerne vil have os til at ”regne” den ud, og skabe situationer, som kan få os til at se succesfulde ud og få os til at tro, at vi vil være mere elsket.

Ofte fortjener vi SÅ MEGET mere, end vi selv tror. Hvis vi lader os styre af vores ego og ikke bruger tid på at dæmpe det, så vi kan høre vores sjæl, vil Universet have meget svært ved at komme igennem med alle de gode gaver, som venter os derude!

Træk vejret, gør ting som du bliver glad af og vær taknemlig. Du fortjener et liv i glæde 🙂       

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *