EmediateAd
Sund for Sjov

3 virkningsfulde værktøjer til at bekæmpe sukkertrangen med

Det står klart, at der skal mere end viljestyrke til for at komme ud af en sukkerafhængighed. Derfor nytter det ikke noget, at vi ”bare” beslutter os for, at det skal være slut med sukker. Vi har brug for hjælp og støtte til at komme ud af afhængigheden og ikke mindst værktøjer, så vi ikke falder tilbage til trangen og de gamle vaner.

I dag afslører jeg derfor 3 af mine mest virkningsfulde værktøjer, som kan hjælpe dig med at slippe sukkerafhængigheden.

Olie-Shot: Et ustabilt blodsukker gør det svært for ikke at sige umuligt at komme en voldsom sukkertrang til livs. En blodsukkerstabiliserende kost er derfor alt afgørende for at komme ud af en sukkerafhængighed. Husk altid dine mellemmåltider og har du travlt, er et lille glas grøntsagsjuice med 1-2 spsk. økologisk, koldpresset planteolie fra en mørk flaske et super godt alternativ.  

Motion i naturen: Mange giver efter for sukkertrangen når trætheden melder sig sidst på eftermiddagen, når blodsukkeret falder og vi kommer udmattede hjem fra arbejde. Prøv en olie-shot, et par gode sko og kom ud i den friske luft. Motion i naturen giver energi og gør dig fuld af vitalitet. Det giver overskud til at gå i køkkenet og tilberede sunde, lækre snaks og kager. 

NADA Metoden: Behandlinger med NADA metoden bruges især ved misbrug, abstinensbehandling og stress både fysisk og psykisk. NADA er akupunktur som gives med små nåle i ørerne (jeg kombinerer altid NADA med krystaller, dufte og healing). En behandling med NADA giver en fantastisk ro i kroppen og dæmper trangen til sukker, kaffe, cigaretter og lignende stimulanser.

Har du brug for støtte og/eller rådgivning til, hvordan du sammensætter en kost som er blodsukkerstabiliserende, vil du gerne coaches i hvordan du finder tid til motion i en travl hverdag eller er du bare nysgerrig for at høre mere om en NADA behandling, så er du altid velkommen til at ringe til mig, sende mig en mail eller læse mere på min hjemmeside www.charlotterasmussen.com

Tilbage

7 kommentarer


 1. jul 15, 2011
  2:43 pm

  Jane

  Gode tips, Charlotte! Det lyder da spændende med sådan en NADA behandling. Det kunne jeg bestemt have gavn af i de perioder, hvor sukkeret får tag i mig. De første to tips bruger jeg også aktivt. Olie stabiliserer også mig rigtigt meget og får min krop til at slappe af. Gåturene gør meget for mit beta-endorfinniveau, som nok generelt er i den lave ende.


  • jul 15, 2011
   3:02 pm

   Charlotte Rasmussen

   Tak 🙂
   NADA er fantastisk, og jeg kan varmt anbefale det! Ikke kun fordi jeg selv giver NADA behandlinger, men også personligt fordi jeg får en fantastisk ro i kroppen af det. Tankerne om mad og sukker slukker, og får jeg det jævnligt nok, mister jeg lysten til at bide negle, (som er en af mine laster!!).
   Olie, vand og motion i naturen er vigtige grundsten, når vi skal af med sukkertrangen. Gåture i naturen er for mig også en slags meditation, det er som om, alle tanker bliver renset ud og løsningen på tanker, problemer, udfordringer kommer af sig selv efter en god lang gåtur – super godt for beta-endorfinerne 🙂
   KH Charlotte


 2. jul 15, 2011
  8:42 pm

  lovelyliller.com

  Aldri hørt om NADA. høres spennende ut!! 😀


  • jul 15, 2011
   8:54 pm

   sundforsjov

   Det er en fantastisk metode og nålene er nogle af de værktøjer, som virkelig skaber mærkbare resultater med det samme!


 3. jul 16, 2011
  6:28 am

  Jane

  Nu er jeg blevet nysgerrig. 🙂 Behandler du i København, Charlotte?


  • jul 16, 2011
   8:16 am

   sundforsjov

   Ja det gør jeg 🙂
   Jeg har klinik på på Holistisk Institut hver anden mandag, som ligger på Marielystvej 1, Frederiksberg.
   KH Charlotte


   • jul 16, 2011
    9:58 am

    Jane

    Perfekt. Sender dig lige en mail 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *