EmediateAd
Sund for Sjov

Svært ved at komme i gang efter ferien?

16 august , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Tips til varigt vægttab - Tags: , , , , , ,

Måske har du det lige som mig?

Jeg har haft det lidt svært med at komme helt op i gear her efter 2 ugers ferie med familien. Regnvejret har indbudt til spil og ikke mindst sofa med en god bog, og ”sofa” har pirket til en af mine gamle vaner fra fortiden. Jeg har savnet sofaen, og jeg har mærket, hvor dejligt det kan være at synke ned i sofaen og glemme alt omkring mig.

Det kan selvfølgelig være en super god løsning til at stresse af med for en dag eller to, men for mit vedkommende gælder det om nyde det kortvarigt og så hive fat i selvjustitsen igen, ellers begynder advarselslamperne at lyse, fordi jeg er på vej ud af en forkert vejbane, som jeg bestemt skal se at komme væk fra.

Så lad os spænde hjelmen og hive fat i selvjustitsen med det samme! De næste dage sætter  jeg fokus værktøjer, som jeg bruger til at komme tilbage på rette spor. Jeg håber selvfølgelig, at du har lyst til at dele dine bedste råd undervejs – jo mere inspiration dets bedre!

Tilbage

4 kommentarer


 1. aug 16, 2011
  8:23 am

  Jette Holm

  Kære Charlotte.
  Jeg har savnet din blog og glæder mig til at du kommer i gang:-) det er vigtigt med din inspiration, små kærlige spark og nyttige viden!

  Kærligst fra
  Jette


 2. aug 16, 2011
  11:21 pm

  Janicke

  Gleder meg til dine gode tips 😀 klem


  • aug 17, 2011
   11:49 am

   Charlotte Rasmussen

   Skønt – jeg glæder mig også til at følge med i alle dine tips 🙂 Kram

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *