EmediateAd
Sund for Sjov

Lækker og velsmagende inspiration fra udlandet

22 august , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Kost, krop og kosttilskud - Tags: , , ,

Som du måske husker, havde vi besøg af Jannicke og Sunnfamilie i slutningen af juni. Det var super hyggeligt og meget inspirerende at være sammen med Jannicke og hendes familie. 

En af de ting som Jannicke havde taget med fra Norge var kokosmel. Tidligere når jeg har kigget opskrifter på Jannickes blog, har jeg godt lagt mærke til, at hun bruger kokosmel til at bage med, men jeg har haft svært ved at forstå, hvordan dejen kunne hænge sammen. Da først jeg så kokosmelet, gik det op for mig, at det var malet til en fin mel og ikke de små bitte flager, som dem vi har her i Danmark.

Det fantastiske ved kokosmel er – ud over en smag som jeg er helt vild med – at det har et lavt indhold af kulhydrater, et højt fiberindhold og er 100 % fri for gluten. Jannicke lod det sidste af sit kokosmel blive, da hun rejste, så jeg bare kunne bage løs. Det har jeg gjort, og i denne uge skal du se, hvad det er blevet til.

Skulle det ske, at du får lyst til at smage denne kokosmel, kan du købe det over nettet blandt andet i netbutikken www.iHerb.com.  Netbutikken er amerikansk, så du skal være opmærksom på, at du vil blive opskævet moms, når du modtager dine varer.

Det er nemt at handle på iHerb, og det går hurtigt med leveringen. Første gang du handler på iHerb, kan du bruge min kode GEZ714 til at få 5$ i rabat.

Tilbage

4 kommentarer


 1. aug 22, 2011
  12:22 pm

  lovelyliller.com

  Så spennende! Jeg GLEDER meg virkelig til å se hva du har funnet på med kokosmelet! 😀 Jeg har foresten oppskrifter jeg bruker koskosmel på i min blog om du vil bli inspirert 😀 ha en fin dag


 2. aug 22, 2011
  2:16 pm

  sundforsjov

  Tusind tak for tippet – jeg vil kigge efter flere opskrifter og inspiration på din blog 🙂 Måske jeg kan lokke dig til at ligge et link til dine favoritter her?
  Rigtig dejlig dag til dig også 🙂
  KH Charlotte


 3. sep 16, 2011
  10:21 am

  Lonnie Boe Pedersen

  Det kan faktisk købes i DK hos rawandmore’s webshop 🙂


  • sep 16, 2011
   10:29 am

   Charlotte Rasmussen

   Kære Lonnie
   Det er jeg simpelthen SÅ glad for du skriver! Tusind tak 🙂
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *