EmediateAd
Sund for Sjov

Knasende gode Kanelgifler

23 august , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Opskrifter - Tags: , , , , ,

Jannicke fra Sunnfamilie lærte mig denne simple basis dej, som kan bruges på utallige måder: 

  • 4 æg
  • 1 spsk. FiberHusk
  • 4 spsk. kokosmel (alternativt kan du bruge sojamel)

Det hele piskes sammen og smøres ud på en bageplade med bagepapir i et tyndt lag. Dejen bages i 12-15 minutter ved 175 grader midt i ovnen. Når dejen er færdig, tages papiret af med det samme.

Tag en pizzaskærer og skær dejen ud i lange, smalle strimler. Smør strimlerne med økologisk smør eller kokosolie, og drys herefter med kanel og sukrin.   

Så er strimlerne klar til at rulle sammen til små knasende kanelgifler. 

På under en halv time har du små, lækre kanelgifler, som kan spises med god samvittighed. Så enkelt kan det gøres!

Tilbage

11 kommentarer


  1. aug 23, 2011
    7:17 am

    Jane

    Genial måde at gøre det på! Tak for tippet. Kan man lave kokosmelet selv? Altså, er det bare helt fintmalet kokosmel?

    Og tusind tak for i går. Husk nu at sende mig dit kontonummer 🙂


  2. aug 23, 2011
    8:10 am

    sundforsjov

    Kære Jane
    Jeg ved det faktisk ikke. Måske kan det lade sig gøre i en kaffekvern, men jeg har ikke prøvet det. Den kokosmel som jeg har er helt fintmalet og minder om sojamel i konsistensen. Den er ret drøj, så der skal ikke den samme mængde til som med almindelig mel.
    Jeg siger også tusind tak for i går, det var så dejligt at møde dig 🙂
    Kram Charlotte


  3. aug 23, 2011
    8:32 am

    På Skrump

    Den opskrift må prøves af – den ser superlækker ud 🙂


    • aug 23, 2011
      9:24 am

      sundforsjov

      Super – den kan varmt anbefales 🙂
      Jeg var lige over på din motivationsblog, hvor er det skønt at læse alle dine ærlige tanker. Flere af dem 🙂
      Håber du er kommet op “på hesten” igen.
      Kærlig hilsen
      Charlotte


  4. aug 23, 2011
    10:35 am

    Janicke

    Kjære Charlotte, nå fikk jeg lyst på dette igjen. Så smukke dine kanelgifler ble 😀 Takk for fine ord på bloggen din. Det var fantastisk å bli kjent med deg og din herlige familie i sommer!!!


    • aug 23, 2011
      12:20 pm

      sundforsjov

      Kjære Jannicke
      Hvor herligt 🙂
      Og tusind tak – det var så dejligt at møde jer alle sammen og en fornøjelse at have jer på besøg.
      Kram Charlotte


  5. aug 23, 2011
    11:47 am

    Rita

    Hei. Så spennende ut. Jeg ville anbefale å ta kanel og sukrin på hele stykke for så å rulle det sammen og skjer opp etterhvert. Velbekomme:-)


  6. aug 23, 2011
    1:08 pm

    lovelyliller.com

    Ååh de er sikkert helt fantastiske! 😀


  7. nov 24, 2012
    11:05 am

    Pernille

    Hej.
    Hvor ser de bare rigtig lækre ud, men skal de ikke bages efter at man har kommet sukrin og kanel på?


    • nov 24, 2012
      1:03 pm

      sundforsjov

      Kære Pernille
      Nej du skal ikke bage dem efterfølgende. Det er lynhurtigt, for dejen skal kun bages én gang, skæres i strimler og smøres med smør og kalen, trilles sammen og nydes 😉
      KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *