Fast Food til madpakken eller en travl hverdag og endda med god samvittighed
Dejen til denne Wrap er den samme, som fra i går:
- 4 æg
- 1 spsk. FiberHusk
- 4 spsk. kokosfiber
Sådan:
Slå æggene ud i en skål og piske dem til en ensartet masse med et piskeris. Tilsæt fiberhusk og kokosfiber til du har en fast og klistret masse. Smør dejen med en dejskraber ud på en bageplade beklædt med bagepapir til du har en tynd dej formet som en firkant. Bag dejen i ca. 12-15 minutter ved 175 grader midt i ovnen.
Tag dejen af bagepapiret, så snart den er kommet ud af ovnen og lad den køle af på en rist (du kan se billeder her) og del den i to dele, så har du til to wraps, som du kan fylde med dit yndlingsfyld.
Inspirationen fik jeg for et stykke tid siden fra Jane, som har den fantastiske og meget inspirerende blog Madbanditten.
Denne Wrap kan laves på under ½ time (mindre end det tager at bestille og vente på en færdiglavet pizza), og så kan den endda få vægten til at gå nedad i stedet for opad, som den uden undtagelse gør efter en aften med købe-pizza på menuen.
I denne wrap har jeg fyldt fintsnittet spidskål, revet gulerod, tun i olie og en hjemmelavet olie dressing, men du sagtens fylde den med hakket kyllingestrimler, falaffel eller hytteost. Kun fantasien kan sætte grænser.
Tilbage