EmediateAd
Sund for Sjov

Hvad bruger du tid på om morgenen?

01 september , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Kost, krop og kosttilskud - Tags: , , , , , ,

Når mine klienter kommer til mig for at blive kvit med overvægt, sukkertrang og manglende energi, er morgenmad altid et af de første emner, som jeg spørger ind til. Det er min oplevelse, at rigtig mange prioriterer en halv time i sengen højere end ro, nærvær med familien og tid til at spise en sund og nærende morgenmad.

Mange fortæller mig, at morgenmad er en bolle med ost, en portion havregryn med mælk eller bare ”noget” som bliver kastet ind, når de lander på arbejdet. De har simpelthen ikke tid til at stå en halv time tidligere op eller planlægge morgenmaden aftenen forinden.

Med hvad er det egentlig, vi vælger at bruge tiden på, når vi sover ”længe” eller spiser morgenmad, som kan overstås i en fart?

Svaret er ofte; tid og kræfter til at bekæmpe træthed, irritabilitet og sukkertrang hver eftermiddag samt manglende overskud til at lave sund mad, når vi kommer hjem.  

Vil du gerne lære at styre uden om fristelser og søde sager, så er en sund, nærende og blodsukkerstabiliserende morgenmad, og ikke mindst tid til at forberede denne, første og vigtigste skridt. De sidste dage har jeg givet et par eksempler på sund og nærende morgenmad, og i morgen får du en liste over fødevarer som virker stabiliserede på blodsukkeret.

Tilbage

3 kommentarer


 1. sep 1, 2011
  9:12 am

  Janicke

  Jeg må bli flinkere til den morgenmaden. I dag ble det protein smoothies alla Charlotte med jordbær 😀


  • sep 1, 2011
   7:50 pm

   sundforsjov

   Uhhm skønt 😉
   Morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, så du må i gang. Det fortjener både du og din krop 🙂


 2. sep 5, 2011
  6:39 pm

  jayne

  🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *