EmediateAd
Sund for Sjov

En uge med tips, tricks og genveje til en hverdag med overskud, power og fokus på egne behov – JA TAK!

05 september , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Gæstebloggere

For et par ugen siden havde jeg æren af at være gæsteblogger hos Kaos- og Stresscoach Maria Cymborski, og nu er det min tur til at nyde godt at Marias indlæg i en hel uge, hvor hun har sagt ja til at være gæsteblogger her på Sund for Sjov

 Maria Cymborski står bag bloggen Powerful Living og det (k)ærlige e-magasin ”Uden Filter”. Maria har sit eget firma, hvorfra hun coacher og rådgiver kvinder, der gerne vil skabe et liv, hvor der er balance i mellem karriere og familieliv. På bloggen giver Maria tips, tricks og genveje til en hverdag med overskud, mere power og få fokus på egne behov. Det kan vi ikke få nok af, så lad mig overgive ordet til Maria med det samme 🙂

Kære Læser

Det kan være, at du kan nikke genkendende til, at det sommertider føles som om, du er tilskuer i dit eget liv. Dagene går med raske skridt, og du føler måske at dit liv er en lang to do liste, hvor du aldrig når ned, hvor du står på listen. Der er børn, hjem, job og parforhold der skal passes. Og hvad blev der egentlig af tiden til dig selv og det du drømmer om?

Det er så let at glemme sig selv og egne behov, når vi står midt i hverdagen med alle dens opgaver, gøremål og krav. Damebladene fortæller os hver uge, om kvinder der overkommer at føde børn den ene dag, starte et velgørenhedsprojekt i Afrika den anden dag, træner mindst 10 timer ugen og nå ja så lige hygge med hjemmebag hver eftermiddag – med børnene. Og hvor efterlader det lige mig og dig?

Flere og flere bliver ramt af stress og må sygemeldes. Følelsen af tomhed og utilstrækkelighed er hverdag for mange kvinder, fordi de har mistet overblik og retning med, hvor de er på vej hen.

Vi ønsker mening med vores liv, og vi ved allesammen inderst inde, hvad det er, der giver vores liv mening. Det kræver dog, at vi tør erkende ærligt overfor os selv, hvad det er vi savner og at tage ansvar for selv at skabe et liv, der giver mening.

Charlotte har bedt mig om, at være gæsteblogger i den kommende uge. I ugens løb vil jeg give mine bud på, hvordan du får fokus tilbage på egene behov og tager kontrollen tilbage i dit liv.

Jeg håber du har lyst til at læse med. Kærligst Maria Cymborski

Tilbage

2 kommentarer


 1. sep 5, 2011
  10:12 am

  Janicke

  Å så spennende 😀 Gleder meg villt til resten av uken!!!


 2. sep 5, 2011
  1:20 pm

  sundforsjov

  Det gør jeg også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *