EmediateAd
Sund for Sjov

Ved du, hvad du vil?

08 september , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Gæstebloggere

I denne uge er Maria Cymborski fra bloggen Power Living og e-magasinet ”Uden Filter” gæsteblogger her på Sund for Sjov.

Når vi ønsker en forandring i vores liv, så står vi ansigt til ansigt med os selv. Vi står foran valget, om vi vil tage ansvar for at få den hverdag, som vi ønsker os, eller om vi vil dulme smerten og lukke ned for den indre stemme, der fortæller os, at noget ikke helt er, som det skal være.  Det første skridt er at blive bevidst om, hvad det er, vi er utilfredse med. Hvis vi ikke ved hvad vores udgangspunkt er, kan det være en kringlet vej at begive sig ud på. Når du er blevet bevidst om, hvilken og hvor det er du savner forandring, så må der kigges indad og accepteres, at det er her, du står. Lige her – lige nu.

Accepter dit udgangspunkt som det er hverken værre eller bedre. Giv gerne dine værdier et servicetjek og undersøg, hvad der skal være til stede i dit liv for at det giver mening. Der er en vej at gå for alle, der gerne vil skabe en forandring, uanset hvor stor eller lille den måtte synes at være. Du skal først og fremmest blive specifik omkring, hvad du ønsker dig – så specifik at du kan sende mig ned til købmanden for at hente det. For eksempel hvis du gerne vil være mere til stede i nuet: ”mobilen er slukket, når jeg er sammen med børnene om eftermiddagen” eller ”jeg er sund, når jeg spiser 2 æbler om dagen”!

Tag energien tilbage til dig selv – omgiv dig med mennesker der støtter dig, og ros dig selv for de skridt, du tager. Når du møder modstand fra din omverden, handler det ikke om dig, men om det menneske, der står over for dig. Vi mennesker kan være bange for forandringer, fordi vi ved, hvad vi har (uanset hvor smerteligt, det kan synes) og ikke ved, hvordan det bliver, hvis vi virkelig handler på det, vi drømmer om.   Hvis du har svært ved at komme i gang, så spørg dig selv hvad det er, du er bange for der vil ske, når du er kommet i mål med det, du drømmer om? Hvad er det for et potentiale, som du besidder, du er bange for at leve op til? Det er ofte os selv, der spænder ben for vores egen succes, fordi vi mangler mod til at gå den vej, der fører os til vores drømmeliv.

Tilbage

2 kommentarer


 1. sep 8, 2011
  10:10 pm

  Janicke

  Fantastisk bra innlegg 😀 God weekend til både Charlotte og Maria! klem


 2. sep 9, 2011
  7:35 am

  sundforsjov

  Tusind tak og mange gange i lige måde 🙂
  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *