EmediateAd
Sund for Sjov

En rigtig efterårs-smoothie

14 september , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Opskrifter - Tags: , , , , , ,

Lad mig starte med at fortælle, hvor glad jeg er for alle jeres kommentarer, råd, ideer og spørgsmål. Jeres imput er noget af det mest fantastiske ved at have denne blog, fordi det får mine egne ideer til at boble videre (og ikke kun i hovedet, hvor de af og til kan fylde lidt meget 🙂 ). Forsæt endelig – I er med til at gøre bloggen endnu mere levende.

Jeg har som sagt frosset en masse æbler i skiver, og samme dag blev jeg spurgt, om jeg ikke ville skrive lidt mere om dette. Det var lidt svært, for jeg har aldrig frosset æbler på denne måde før. Tidligere har jeg skrællet dem og kogt dem til grød og herefter kommet dem i fryseren. Det er dog ikke altid, at tiden lige er til at stå og skrælle æbler, og jeg syntes også, at det er en skam at skrælle mange af vitaminerne væk. Så jeg var rigtig glad for Torunns kommentar, hvori hun fortalte, at hun gennem mange år har frosset skårne æbler ned til senere brug.

Torunn skrev, at en af de største fordele var, at æblerne får en sødere smag, når de anvendes til grød, bagning mm., og at de endda kan bruges som et naturligt sødemiddel i hvilken som helst ret. Fantastisk ikke? Jeg blev så positivt overrasket, at jeg skyndte mig i haven for at plukke flere æbler!    

Jeg har også fået en forespørgsel på en smoothie med æbler, så den kommer her (til 2 personer):

 • 2 små æbler
 • 1 håndfuld friske hindbær
 • 2 sveskeblommer (kan udelades)
 • 1 lille avokado
 • 1-2 spsk. proteinpulver (jeg har brugt hampprotein til denne)
 • 1 tsk. kanel
 • 1 tsk. vanilje
 • 10 mandler – kan blendes med, hakkes som pynt eller nydes sammen med smoothien

Tilbage

4 kommentarer


 1. sep 14, 2011
  10:50 am

  Janicke

  For et nydelig bilde 😀


 2. sep 14, 2011
  10:52 am

 3. sep 14, 2011
  11:00 am

  lovelyliller.com

  åh så deilig. blir virkelig inspirert av frukt. det er så fargerikt og fresht 🙂


  • sep 14, 2011
   2:01 pm

   Charlotte Rasmussen

   Det er så lækkert og indbydende, især når det er nyplukket fra haven 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *