EmediateAd
Sund for Sjov

Flad mave før weekenden

I sidste uge satte jeg fokus på vores fordøjelse, og nævnte flere væsentlige faktorer, som har betydning for fordøjelsen og dermed vores sundhed, trivsel og vægt. Det er individuelt, hvilke tilskud vi hver især har behov for, men lad mig alligevel give dig et bud på, hvilke tilskud eller serier, som måske kan hjælpe dig lidt på vej.  

BioForce har for nylig lanceret en tyggeterning med frugt og fibre, som bidrager til at opretholde en normal tarmfunktion. Tyggeterningen har en 3-i-1 virkning idet, den;

 1. Giver en hurtigere passage
 2. Giver en blødere konsistens
 3. Giver en bedre tarmbevægelighed

Tyggetabletten Frugt & Fibre indeholder fibre, figen, daddel, hvedesirup, rabarber og tamarindfrugt. Den er 100 % naturlig og baseret virker indenfor 6-8 timer.

Anvendelse:

Dagsdosis er fra ½ til 2 terninger – normalt 1 stk., og det anbefales, at man tager en terning sammen med et stort glas vand om aftenen inden sengetid.

Og lad mig bare sige, at det er værd at følge anbefalet dagsdosis … første gang jeg prøvede Frugt & Fibre blev jeg lidt overmodig, og jeg vil sige, at jeg var meget taknemlig for, at jeg var i nærheden af et toilet, da virkningen indtraf!!!

Tilbage

6 kommentarer


 1. sep 27, 2011
  7:48 pm

  lovelyliller.com

  har ikke prøvd den der. har et veldig fiberrikt kosthold så har ikke behov 😀


  • sep 28, 2011
   8:54 am

   sundforsjov

   Det er jo bare super 🙂 Min mave kan sagtens stoppe til, hvis jeg er stresset eller får spist noget, som jeg ikke tåler, og her syntes jeg, den er super god til at sætte gang i det hele 🙂


 2. sep 28, 2011
  12:04 pm

  Jane

  Super med et naturligt alternativ. Stress er heller ikke god for min mave…


 3. sep 28, 2011
  12:37 pm

  Christine

  Hej! Hvad med korttilskud, der virker omvendt? Altså knap så hurtig passage og knap så blødt? 😀 Har prøvet med HUSK, men synes ikke, det er genialt.


  • sep 28, 2011
   1:27 pm

   sundforsjov

   Kære Christina
   Prøv at supplere med AVIVIR Drikke Aloe Vera – det har en balancerende virkning på mave-tarm systemet. Det vil sige, går det for trægt, så fremmer det fordøjelsen, og omvendt hvis det går for hurtigt.
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *