EmediateAd
Sund for Sjov

Sund hjælp til ”sur” mave

29 september , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Kost, krop og kosttilskud - Tags: , ,

Som jeg fortalte i sidste uge, bør vores mad som udgangspunkt ikke være i mave-tarmsystemet i mere end 20-24 timer. Sker det, begynder vores mad at gære og gå i forrådnelse. Når maden ligger længere tid i vores system, begynder den at irritere vores tarmvægge, og står det på over længere tid, kan der udvikles det, man kalder for en ”leaky-gut” eller en utæt tarm.

Har man udviklet en utæt tarm eller fungerer maven bare ikke helt som den plejer, så er der hjælp at hente i kosttilskuddet AVIVIR Drikke Aloe Vera fra Aloe Vera Group.

AVIVIR Drikke Aloe Vera normaliserer den naturlige fordøjelse og stabiliserer løs eller træg mave. Studier viser også, at daglig indtagelse af AVIVIR Drikke Aloe Vera beskytter den naturlige mave-tarmfunktion, normaliserer forholdet mellem bakterier og svampe og bidrager til en bedre udnyttelse af proteinerne i føden.
Desuden medvirker AVIVIR Aloe Vera til at beskytte slimhinderne i mavetarmsystemet mod irritationer, og øger desuden vores optagelse af vitamin C, E og B12.

En lille ”snaps” hver morgen (hvis du som mig glemmer det i løbet af dagen) ellers er anbefalet dosis til voksne 1 spiseskefuld (15 ml) 2-3 gange daglig cirka 15 min. før hovedmåltid.

Tilbage

6 kommentarer


 1. sep 29, 2011
  11:58 am

  lovelyliller.com

  Har akkurat kjøpt 5 flasker aloe vera. det smaker IKKE godt. blææ. hehe


 2. sep 29, 2011
  2:44 pm

  sundforsjov

  Jeg må give dig ret – det kræver tilvending. Men jeg må også sige, at da vi i sin tid startede, kunne Kathrine slet ikke drikke det, og i dag er hun den, der altid spørger efter mere, når vi får en snaps Aloe om morgenen 🙂


 3. sep 29, 2011
  4:04 pm

  Janicke

  Aloe er super bra for magen! Kjøpt konsentrat som jeg blander i vann. Har litt problemer med å huske det da ;-D


 4. sep 29, 2011
  7:07 pm

  Maria C

  Er det også godt mod tendens til luft i maven? Og kan det evt blandes sammen med noget så det tager den grimme smag?
  Kh
  M


  • sep 30, 2011
   7:41 am

   sundforsjov

   Som sagt er det forskelligt, hvad der virker bedst på os hver især, og ofte får vi et bedre resultat ved at kombinere/arbejde med flere produkter og kosten samtidig. Men giv den en chance, jeg syntes, det er et super godt produkt 🙂
   Aloe vera kan sagtens blandes i din smoothie, i juice mm. – det er også med til at øge optagelsen af de omtalte vitaminer i maden/juicen.
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *