EmediateAd
Sund for Sjov

Hjælpen kan komme før vi ved, vi har brug for den

04 oktober , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: , , ,

For godt 2½ uge siden var jeg på Helsam messe sammen med Sundhedshuset. Her fik vi mulighed for at smage en masse lækre produkter, få ny viden og ved enkelte stande fik vi også nogle vareprøver med hjem til at teste. En af de vareprøver jeg fik, var Dr. Bach Emergency Spray fra Engholdgruppen. Egentlig kan jeg ikke sige så meget om dette remedium, da det er registeret som et kosttilskud, så i stedet vil jeg citere fra bogen; Bach Blomsterterepi teori og praksis”.

”Af alle Bachs blomsteressenser er denne kombination den kendteste og mest udbredte. For utallige mennesker har den reddet livet indtil lægens ankomst. Nødhjælp erstatter ingen lægelig behandling, men den hjælper med at forhindre eller hurtigt at opløse et energimæssigt chok, efter hvilket der ville manifestere sig svære kropslige skader.

Som chok eller nødstilfælde forstås alt hvad der ryster og opløser vores energimæssige system: fra pludselig dørknalden, over en ubehagelig meddelelse, til kropslig ulykke med bevidstløshed. I en sådan tilstand har bevidstheden, henholdsvis de finstoflige dele af vores krop, en tendens til at trække sig tilbage fra den fysiske krop. Det fysiske legeme alene har så ingen mulighed mere for at tage skridtet til at helbrede sig selv”.  

Sprayen har ligget i min taske lige siden, og den er blevet brugt flittigt på hele familien i den seneste tid. Det er en fantastisk støtte, som er nem at have med og jeg kan varmt anbefale den.

Bachs Blomsterremedier er helt naturlige, og kan bruges af alle i familien. Udover Emergensy Spray findes der 38 originale Blomsterremedier, og heriblandt er der faktisk er par enkelte, som giver god støtte og naturlig hjælp til at bryde vaner og overvinde fastlåste følelser, som kan presse sig på under vægttab.

Tilbage

4 kommentarer


 1. okt 4, 2011
  10:08 am

  Janicke

  Det var meningen at du skulle ha denne Charlotte! Jeg har lenge tenkt på å kjøpe inn for å teste men har ikke kommet så langt enda. Men nå skal jeg gjøre alvor av det. Takk for tips 😀 klem


 2. okt 4, 2011
  11:15 am

  sundforsjov

  Det var bare meningen!
  Den er virkelig god, smagen er helt fin og den er nem at have med på farten.
  Kram Charlotte


 3. okt 4, 2011
  3:05 pm

  lovelyliller.com

  Brukte blomstermedisin en liten priode for noen år siden. burde kansje begynne igjen :*


  • okt 4, 2011
   7:50 pm

   sundforsjov

   Jeg har mange gode erfaring med Bach Blomstermedicin 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *