EmediateAd
Sund for Sjov

Hvad gør du, når du kommer træt hjem fra arbejde?

06 oktober , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: , , , , , ,

Jeg kom sent hjem fra arbejde i går efter en lang dag på Holistisk Institut, og et dejligt møde med tre fantastiske klienter 🙂

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var træt, da jeg kom hjem. Førhen havde jeg styret direkte mod køleskabet for at hente noget hurtig energi i rester fra aftensmaden og lidt kaffe + chokolade. Det er en vane, som jeg har båret rundt på i mange år – nok lige siden 3. klasse, hvor jeg kom hjem fra skole, og liiige skulle se, om der var noget at hygge sig med foran fjernsynet.

Sådan en vane kan være sej at bryde, og det lykkes kun sjældent, hvis ikke man finder en ny og sundere vane, som kan opfylde det samme behov, som det behov den vane du gerne vil af med opfylder (det lød lidt indviklet!!).

En af mine nye vaner er fodbad – det giver mig så meget mere glæde, afslapning og omsorg end en tur i køleskabet. Jeg satte mig i sofaen med et skønt fodbad, fodbadesalt fra Sæbeværkstedet, en varm kop the og tændte for Desperate Housewifes i flimmerkassen. Skønt!

Hvad gør du, når du kommer træt hjem fra arbejde?   

Tilbage

6 kommentarer


 1. okt 6, 2011
  8:23 am

  Jane

  Åh, det var da en dejlig løsning. Jeg lægger mig som regel fladt ned på gulvet og tager min. 10 kontrollerede, dybe vejrtrækninger. Det hjælper til at få mig til at “lande” (okay, og nogle gange resulterer det i en 10 minutters powernap, men det er nu heller ikke at kimse af ;-))


 2. okt 6, 2011
  8:56 am

  sundforsjov

  Hvor skønt Jane – DET er bestemt ikke at kimse af 😉 Ren nydelse for krop og sjæl. Tak for det dejlige tip 🙂


 3. okt 6, 2011
  3:40 pm

  lovelyliller.com

  fotbad er deilig. jeg bruker å lage noe ekstra godt å spise eller ta det med ro i sofaen


  • okt 6, 2011
   7:18 pm

   sundforsjov

   Skønt når overskuddet er der til at lave noget sundt og lækkert mad 🙂


 4. okt 6, 2011
  8:44 pm

  Janicke

  Å fotbad er lenge siden! Nå er jo jeg hjemme hele dagen så jeg elsker å gå en tur eller ta en løpetur for å renske ut tankene 😀 Dette er en ny vane som jeg liker mer og mer. Senere på kvelden er det flimmerkassen og deilig te 😀


  • okt 7, 2011
   1:26 pm

   sundforsjov

   Hvor skønt – naturen er også så fantastisk til at få renset sine tanker i, og så er det bare flot, at du er kommet så lang med at løbe, og at du nu gør det af lyst!
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *