EmediateAd
Sund for Sjov

Ro, ren Råhygge & Nærvær – Bloggen holder Efterårsferie

14 oktober , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Små indlæg fra hverdagen

Skolerne holder efterårsferie, og jeg sniger mig også til et par dage, hvor den bare står på ro, nærvær, morgner uden vækkeur, leg i naturen og spil foran brændeovnen med hele familien – åh det skal blive skønt. Derfor er der ro her bloggen i uge 42.  

Ofte overlapper mit arbejde og mine interesser hinanden – det kommer også til at ske i uge 42. I den testkasse som jeg fik fra Duft&Natur ligger der nemlig en ny DVD med Eckhart Tolle; ”Finding Your Life’s Purpose” – den skal jeg helt klart slappe af med. Og lur mig om ikke notebloggen kommer til at ligge ved min side, så der bliver plads til at skrive tips og tanker, som jeg kan dele her på bloggen. Faktisk ligger der 3 eksemplarer af Echart Tolles nye DVD’er i kassen, fordi du skal have mulighed for at vide én af dem i den nærmeste fremtid – jeg skal bare lige finde på et par gode spørgsmål til konkurrencen 🙂

Og så skal jeg selvfølgelig også kigge madopskrifter og lege i køkkenet for at finde på et lækkert mellemmåltid til mit foredrag om overvægt og fødevareintolerance den 2. november.

Jeg håber, du får en rigtig dejlig uge med rum til masser af afslapning og nærvær.

Kærlig hilsen Charlotte

Tilbage

6 kommentarer


 1. okt 14, 2011
  6:39 am

  Janicke

  DVD høres spennende ut! Tolle er super bra 😀 Ha en kjempe fin ferie Charlotte. Kos deg og hils familien. Stor klem!!!


  • okt 15, 2011
   8:22 am

   sundforsjov

   Tusind tak kære Janicke 🙂 Det bliver skønt.
   Hils også din dejlige familie.
   Klem Charlotte


 2. okt 14, 2011
  5:34 pm

  Maria C

  Rigtig god ferie til dig og dine kære …


 3. okt 15, 2011
  11:12 am

  Emma

  Hvor lyder det hyggeligt med samvær med familen. Det er rart engang imellem at kunne stresse ned og bare være sig selv med dem, som man elsker.


  • okt 17, 2011
   7:52 am

   sundforsjov

   Kære Emma
   Lige præcis – det er bare så vigtigt at sætte tid af til 🙂
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *