EmediateAd
Sund for Sjov

Så står den på eliminationskost

04 november , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Kost, krop og kosttilskud

Som du måske har læst, fik min mand en blodprop for en måneds tid siden, og selvom det går fremad med ham og vores lille familie, så er det ingen hemmelighed, at det har været en stor stressfaktor i vores hverdag. Jeg kan især mærke det på min krop. Jeg bliver hurtig træt og ikke kan holde til at gå i seng efter kl. 22.00 (i så fald ses det tydeligt på mine øjne, som ser røde og trætte ud hele dagen efter). Og hvad nytter det, at jeg taler om sundhed, livsglæde og vitalitet til mine klienter, hvis jeg ikke selv efterlever det i min egen hverdag – personligt går det for mig hen og bliver utroværdigt – jeg har svært ved at anbefale noget til folk, som jeg ikke selv har prøvet effekten af på egen krop.

Derfor skyndte jeg mig at springe på et afbud til et VEGA-tjek med Vitalguiden, som vi havde besøg af i Sundhedshuset i mandages. Selvfølgelig var det med en frygt for, at min krop ville være meget ude af balance pga. det, vi har været igennem, men det viste sig positivt nok, at min krop var i fin balance med hensyn til vitaminer og mineraler, at min syre/bace balance var på 60-40 og at der kun var et minimum af svamp at spore i min krop.

Det var alt sammen positivt, og for mig var det endnu en bekræftelse på, hvor meget vi selv kan gøre for at holde os i balance og modstå stress, så længe vi spiser sundt og varietet og holder vores blodsukker stabilt.

Desværre viste det sig, at jeg havde en tungmetalforgifning i min krop. Der var spor af cadmium (det strammer højest sandsynligt fra min mors cigaretforbrug, da jeg var barn), bly (fra luftforurening) og tungmetaller fra mine amalgamfyldninger og ikke at forglemme tun på dåse! Egentlig var det positivt, at jeg ikke havde en stor candida i kroppen, men i dette tilfælde var det faktisk med til at give tungmetallerne et større råderum til at belaste min krop, fordi candida svampen er med til at indkapsle tungmetaller i kroppen.

Derfor står den for mit vedkommende på udrensning af tungmetaller, probiotika og elimineringskost (det vil sige udelukkelse af en række fødevarer, som min krop pt. har en intolerance overfor) foreløbig i de næste tre måneder. Selvfølgelig bliver det en udfordring, men jeg glæder mig også, fordi det giver mig mulighed for at udvikle mig endnu mere, få ny viden og ikke mindst erfaring, som jeg kan videregive til alle mine klinter.

Tag vare på dig selv. Jeg ønsker dig og dine en rigtig dejlig weekend.

Tilbage

6 kommentarer


 1. nov 4, 2011
  3:10 pm

  lovelyliller.com

  Flott at du fikk vite det da, slik at du kan gjøre noe med det. Chlorella er kjempeflott for å avgifte tungmetaller i kroppen! :*


  • nov 4, 2011
   6:21 pm

   sundforsjov

   Tusind tak – ja det bliver dejligt at få renset ud og blive fyldt med ny energi 🙂
   Tusind tak for tippet – Chlorella er super til tungmetaller – jeg tager den faktisk allerede sammen med Derivatium, Probiotika og masser af vand.
   Dejlig weekend til dig 🙂


 2. nov 4, 2011
  3:53 pm

  Jane

  Hej Charlotte. Nævnte du ikke på et tidspunkt, at du ville begynde at tilbyde VEGA-tests? jeg er lidt nysgerrig efter at prøve det. Og ellers går jeg og længes lidt efter dine gode NADA behandlinger. Spændingerne hober sig op i mig. Tror jeg vil ønske mig et gavekort i julegave. Genial idé, ikke?

  God weekend 🙂


  • nov 4, 2011
   6:16 pm

   sundforsjov

   Kære Jane
   Jo det nævnte jeg, og jeg var også klar til at kaste mig ud i uddannelse og oplæring heraf, men det blev udskudt, da Sten fik blodproppen. Det kan dog ikke vare ret længe, før jeg finder løsning og overskud, nu hvor jeg kommer af med mine tungmetaller;-)
   Hvor dejligt at høre, du længdes efter NADA, og et gavekort i julegave det er da uden tvivl en genial ide. Måske jeg skulle se at lave et juletilbud på mit nyhedsbrev 😉 😉
   Dejlig weekend til dig og dine.
   Kram Charlotte


 3. nov 4, 2011
  7:31 pm

  Maria C

  Rigtig god weekend til dig og dine kære…
  Tun på dåse? Gælder det alt mad på dåse?
  Kh
  M


  • nov 5, 2011
   9:49 am

   sundforsjov

   Kære Maria
   Tun indeholder mange tungmetaller, og vil man så vidt muligt undgå disse, bør man vælge tun i olie, da tungmetaller binder sig til olie og fedt, og derved løber med ud, når olien sies fra tunen.
   Det gælder ikke nødvendigvis alt mad på dåse – når det gælder dåser, bør vi mere være opmærksomme på, at dåsen indevendig har et “lag” som gør, at metallerne ikke skal frigives i maden, og at dette lag kan indeholde hormonforstyrrende stoffer.
   Dejlig weekend til dig og dine kære
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *