Morgenstykker med god Mæthedsfornemmelse
Kathrine har fødselsdag i dag .. 5 år .. det var en stor dag her til morgen 🙂 Ikke kun fordi hun blev fem og skulle have fødselsdagsgaver, men også fordi vi skulle have rundstykker og tebirkes fra bageren. I ”gamle” dag kunne vi sagtens spise hvide boller eller rundstykker flere gange om ugen. Da vi så begyndte at ligge vores livsstil om, reducerede jeg denne type morgenmad til weekenden (selvfølgelig ikke uden brok fra familien), og i dag er det kun til fødselsdage. Små skidt – Store forandringer 🙂
Jeg syndede også til morgen med et møllehjul, og jeg nød det! Sjovt nok mærker jeg dog med det samme, at jeg har lyst til mere, og jeg skal virkelig bruge min viljestyrke for ikke liiiige at spise et rundstykke til formiddag også!
Nå men ugen har jo stået i motionens tegn, men hvad er motion uden sund mad? For mig hænger disse ting uløseligt sammen, fordi det er svært for ikke at sige umuligt at have energi til at gennemføre træningen, hvis ikke der er ordentlig brændstof på motoren. Lige meget om du ønsker at tabe dig eller dyrke motion, så husk at få godt med sundt protein om morgenen til at øge din energi, handlekraft og stabilisere dit blodsukker.
Når hverdagen melder sig igen .. det vil sige i morgen .. står den på ordentlig morgenmad igen. Derfor får du her opskriften på et par super nemme og meget mættende morgenstykker (som også er uden mælk og gluten):
3 æg
1 spsk. Havregryn (glutenfri)
1 spsk. FiberHUSK
3 spsk. Kokosfiber
Formes til 2 boller som drysses med birkes og bages ved 175 grader i 12-15 minutter.
Tilbage