BananaBrownie
Kathrine havde som sagt fødselsdag i går, og selvom familien havde ønsket boller og lagkage, så skulle der også være et sundt alternativ. Det kom der denne BananaBrownie ud af:
- 15 soltørrede dadler
- 2 dl kokosolie
- 2 dl rå kakaopulver
- 1 tsk. havsalt
- 150 g paranødder
- 1 dl mandler
- 4 bananer
- Frisk mynte
Kom dadler, kokosolie, kakao, havsalt og lidt vand op i en foodprosessor og blend det hele til en brun masse. Hak paranødder og mandler groft og ælt dem sammen med den brune masse til en fast klump.
Kom klumpen op på et kagefad, læg et stykke bagepapir over klumpen og glat den ud til en kagebund. Ret den evt. til i kandterne med en spadel eller kniv.
Sæt kagebunden i køleskabet mimimum 3 timer – gerne natten over, og pynt med bananer i skiver og frisk mynte lige før servering.
Rigtig god weekend til jer alle 🙂
Tilbage