EmediateAd
Sund for Sjov

Små skridt – Store forandringer

Til tider har vi det med at bilde os selv ind, at det kræver alt for meget af os at lægge vores livsstil om, blive sundere og tabe os. Dette sker som ofte, fordi vi bærer rundt på en gammel overbevisning om, at vi skal kæmpe, og det skal gøre ondt, før det bliver godt.

Sådan behøver det ikke at være! 

Giv dig selv en udfordring; gå i seng før kl. 22.00 – bare i en uge – og læg mærke til hvad der sker med din krop – både fysisk og mentalt. Søvn påvirker dine hormoner. For lidt søvn kan rent faktisk øge din sultfornemmelse, fordi manglende søvn øger sulthormonet Ghrelin. Og ikke nok med det – for lidt søvn sænker samtidig kroppens indhold af mæthedshormonet Leptin.

Du behøver ikke kaste dig ud i de store forandringer for at skabe kæmpe resultater. Tony Robbins giver i nedenstående klip en fantastisk forklaring på, hvordan små skridt skaber store forandringer. Kig med – lad dig inspirere og del gerne, hvad DU får ud af klippet.

<a href="http://youtube.com/watch?v=bH89Eka_MCM">http://youtube.com/watch?v=bH89Eka_MCM</a>

Tilbage

3 kommentarer


 1. nov 24, 2011
  12:44 pm

  lovelyliller.com

  Skal prøve å legge meg litt tidligere. har blitt 1 til 3 hver natt nå 😮


 2. nov 24, 2011
  4:02 pm

  sundforsjov

  Uha kan du så se at komme i seng 😉


 3. nov 25, 2011
  9:45 am

  Janicke

  Legge meg tidligere har vært mitt mål lenge..men det er ikke lett.. Veldig god inspirasjon fra Tony Robbins 😀

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *