EmediateAd
Sund for Sjov

Det er tid til Grouding

Strømmen gik i morges, så der var panik i det lille hjem. Lommelygterne virkede ikke, så der kom pludselig stress på og planen skred. Jeg nåede ikke at blogge, inden jeg skulle være til Bioenergetik.  

Grounding også kaldet jordforbindelse har været vores tema i dag til Bioenergetik. Sjovt nok har tømmermændsturen været med til at grounde mig, fordi jeg kom ned i kroppen, begyndte at ryste og kom af med en masse ”gammelt” skidt (og fik en hel dags hvile på sofaen). Det er ikke altid så skidt, at det ikke er godt for noget!

Mens jeg lå i dagens øvelser kom jeg til at tænke på, hvor vigtig grouding i virkeligheden er på dette tidspunkt af året. Lige nu er det fleste af os – bevidst eller ubevidst – i gang med at gøre status og ligge planer for det nye år.

Mange af os lytter til vores ego og lader os styre af frygt, når vi ligger planer for det nye år – måske fordi vi er bange for finanskrisen og miste vores job/forblive arbejdsløse og få færre penge mellem hænderne og mindre frihed. Hvad vi dog ofte glemmer, er, at vi rent faktisk mister friheden, når vi lader os styre af vores ego, fordi svaret til glæde, vitalitet og frihed ligger gemt i vores krop, i vores hjerte og vores sjæl.

Vil du skabe et liv i glæde med overskud, vitalitet, glæde og frihed, så husk at lytte til kroppen – også i disse juledage, hvor stressen og tankemyldret er i sit højsæde. Grounding behøver ikke begynde med tømmermænd efter julefrokosten, en god gang fod- eller kropsmassage med mandelolie og måske en lille krystal 🙂 kan også bringe dig ned i kroppen og er i øvrigt meget mere behageligt. Men der er mange flere behagelige måder – og nogle af dem, vil jeg dele med dig i morgen.

Tilbage

6 kommentarer


 1. dec 13, 2011
  5:55 pm

  Anette

  Dejligt – de ligner et par unger der forstå at slappe af og henvigive sig til hinanden og så er mandelolie og krystal bare ekstra bonus 🙂


 2. dec 13, 2011
  7:55 pm

  sundforsjov

  Æblet falder ikke langt fra stammen. De elsker at blive nusset og det bliver kun bedre, hvis de kan få lov at vælge sig en krystal 🙂


 3. dec 14, 2011
  8:10 am

  Janicke

  åååå så deilig det så ut med massasje 😀 Herlige piker du har!!! Dette er første advent på mange år at jeg ikke er stresset, men tror jeg må be om fotmassasje i kveld 😀


  • dec 14, 2011
   10:37 am

   sundforsjov

   Hvor er det skønt, du er i ro og balance kære Janicke 🙂 Du har også været rigtig flittig med både mad, motion og positive tanker 🙂


 4. dec 14, 2011
  10:08 am

  Maria C

  Åhh hvor ser det dejligt ud på billedet :))
  Elsker fodmassage!
  Kan man bruge alle slags krystaller eller er der nogen der er bedre end andre?


  • dec 14, 2011
   10:36 am

   sundforsjov

   Det er også bare så skønt 🙂
   Der er ingen bestemte krystaller, som du bør bruge. Stil dig foran et udvalg af krystaller og mærk efter. Den som du har mest lyst til at tage op og røre ved, er den krystal hvis energi, du har mest behov for at arbejde med.
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *