EmediateAd
Sund for Sjov

Alle veje som ikke udgår fra hjertet ender blindt

16 december , 2011 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling

Der findes mange flere og skønne måder at blive grounded på – lige meget hvilken metode du vælger, så er pointen med grouding at komme ned i kroppen, åbne hjertet og lytte til sjælen. Det er dog vigtigt, at vi indser og erkender, at det at lytte til og følge sjælen ikke er ensbetydende med, at vi ikke støder på udfordringer og ”storme” her i livet. Det vil vi gøre uanset hvad.

Et liv i glæde er ikke et spørgsmål om at undgå smerte! Det er snare et spørgsmål om, hvordan vi tilegner os en indre styrke, ro og tillid, som gør, at vi kan styre gennem livets udfordringer så ufortvivlet som muligt. Det er et spørgsmål om at være tillidsfuld og nyde rejsen i stedet for at stritte imod, planlægge, kontrollere og leve et liv styret af angst.

Livet er en skole. Det kan være en kæmpe udfordring at lukke ned for egoet, som gerne vil have os til at ”regne” den ud, og skabe situationer, som kan få os til at se succesfulde ud og få os til at tro, at vi er mere elsket. Ofte fortjener vi SÅ MEGET mere, end vi selv tror! Og når vi lader os styre af egoet, så har Universet meget svært ved at komme igennem med alle de gode gaver, som venter os derude!

Derfor siger jeg det igen; sæt tid af til afspænding, selvforkælelse og motion. Træk vejret og gør ting, som du bliver glad af. Musik er et af de værktøjer, som på ét split sekund åbne mit hjerte, få mig væk fra tankemylderet og helt ned i kroppen.

Især denne sang – som jeg simpelthen ikke kan lade være med at skråle med på for fuld udblæsning:

<a href="http://youtube.com/watch?v=SLY7yI1xV-M">http://youtube.com/watch?v=SLY7yI1xV-M</a>

Tilbage

4 kommentarer


 1. dec 16, 2011
  8:54 am

  Kisser

  Og glædestårer pisker ud af øjnene……. Fantastisk.
  Og nu er det tid til gåturen, hvor tankerne glider forbi som små skyer – Jeg vil være rolig, for jeg ved, at de vigtige vil komme tilbage igen, når det er deres tid og så vil de blive taget sig af….. – Det eneste der vil få mig til at stoppe op, vil være at betragte noget særligt i naturen, f.eks et lille egern der henter mad til vinterens lager…..
  God tur og weekend alle sammen ……ohhhh Happy Day


  • dec 16, 2011
   12:59 pm

   sundforsjov

   Skønt! Håber du får en dejlig tur 🙂
   Rigtig dejlig weekend og happy fredag til dig;-)
   KH Charlotte


 2. dec 16, 2011
  6:39 pm

  Anette

  Fantastisk sang 🙂
  Kender du Tara Brach? Hun har bla. skrevet “Radical Acceptance”. Hendes “Talks” kan hentes på podcast på http://tarabrach.com/. Hun taler om mange emner og er meget inspirerende, fængslende og humoristisk at lytte til. Derudover kan man også downloade guidede meditationer – begge dele en dejlig vej til at blive grounded på 🙂
  Kh. Anette


  • dec 17, 2011
   12:49 pm

   sundforsjov

   Kære Anette
   Hende kendte jeg faktisk ikke – så tusind tak, fordi du fortæller om hende. Jeg var lige inde på linket og så de guidede meditationer i forskellige længde til download. Det er jo lige mig 🙂 Skønt du deler – her skal jeg bestemt kigge mere!
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *