EmediateAd
Sund for Sjov

Nyd livet – det skal være sjovt…

Det var essensen i den sitting, som jeg fik i går hos Karin Winding. Jeg har altid været draget af det usete og af mennesker, som kunne høre eller se mere end jeg selv lige så længe, jeg kan huske. Måske fordi jeg selv har evnerne i en eller anden grad, men aldrig har lært at stole rigtigt på dem.

Jeg har været til clavoyance 5 gange i mit liv og hver eneste gang har jeg oplevet, at jeg får svar på en masse spørgsmål, som jeg har gået og tumlet med. Ofte er det de samme svar, som kommer op, når jeg ligger englekort (sikker for at understrege – at jeg snart må have lært at høre efter!). Som nævnt har jeg været inde i en periode, hvor jeg har brugt rigtig meget tid på at mærke og se mine mønstre. Karin indledte vores samtale med at fortælle, at jeg var rigtig godt på vej til at finde ind til mig selv og mærke, hvornår ting er rigtige for mig. Hun fortalte, at jeg selv kender svarene på de spørgsmål, jeg stiller og jeg får dem også ovenfra.

Jeg mærker typisk disse svar ved, at jeg gentagende gange får en tanke, mavefornemmelse eller tilbagevendende ide, som jeg ikke kan slippe. Jeg ser ikke billeder, men jeg har en meget stærk intuition. Jeg oplever det også, når jeg sidder med klienter – her får jeg fornemmelser, som jeg bare må følge og spørger ind til, og jeg tager sjælden fejl. Men når jeg tager fejl – når jeg bliver for ivrig og når jeg får for mange ambitioner på min families eller klienters vegne, så knækker det for mig, fordi jeg kommer i tvivl og mister tilliden til mine evner. Som regel er det min perfektionisme, som spænder ben for mig, og så vender jeg gerne min tvivl indad og kritiserer mig selv for ikke at være god nok til at sætte grænser, god nok til at formidle mit budskab eller til at kunne vælge den vej, jeg drømmer om.

En del af det skyldes også min enorme ansvarsfølelse. Jeg har så meget kærlighed til min familie og mine klienter, og jeg vil dem det så godt, at jeg til tider ender med at stress dem. (øv) Det kan få dem til at lukke sig mere i – frem for at lukke op. Men det er helt rigtigt! Jeg passer hele tiden på min familie; ”tag godt med tøj på, husk dine vitaminer, du er nød til at spise morgenmad, og til mine klienter tegner og fortæller jeg så meget under mine konsultationer, fordi jeg inderligt ønsker, at de skal se en mening med at ligge deres livsstil om og ikke bare en masse forbud.

Så nu vil jeg i gang med at øve mig i at trække mig mere tilbage og i stedet stille flere spørgsmål. Og en anden vigtig ting er, at jeg skal lege og have det sjovt. Karin fortalte, at jeg vil få de udfordringer her i livet, som jeg har behov for til at udvikle mig, og for at det ikke skal blive for tungt at bære og der skal være balance, så må der leg til. Jeg skal nyde livet og have det sjovt – det er essensen i det hele. Når jeg først slipper min perfektionisme, min ansvarsfølelse og nedtoner min power og næstekærlighed, så vil livet flyde lettere på alle områder. Egentlig er det min egen filosofi, som jeg fik ridset op – der er jo en årsag til at jeg har kaldt bloggen Sund for Sjov! Så det skal være mit nytårsforsæt – mere sjov, leg og spas i det nye år.

Hvad er dit nytårsforsæt?

Tilbage

7 kommentarer


 1. jan 4, 2012
  12:46 pm

  frk. sveske

  Hej Charlotte,

  Et af min nytårsforsæt er faktisk det samme, da jeg ofte vil for meget (for at opretholde det perfekte, som i virkeligheden ikke findes), forventer for meget og stresser mig selv (og andre). Det gælder om at have det sjovt. Jeg vil gerne grine mere i 2012, være mere positiv og nyde livet. Jeg har altid sagt, at jeg får kun den ene krop, så derfor må jeg passe på den 😉 Det skal ikke være en sur pligt at leve sundt, det skal være sjovt (den tanke kan dog let forsvinde når hverdagen med alle dens gøremål ruller).
  Mine øvrige ønsker for 2012 kan du læse her: http://frksveske.blogspot.com/2012/01/goddag-2012.html

  Skønt at læse, hvordan din session med Karin var en hjælp til at se svarene. Jeg har stadig min clairvoyance-debut til gode, men er efter din kommentar hos Jane blevet lidt nysgerrig omkring tankefelt-terapi, da jeg ikke har haft succes med psykolog.

  – frk. sveske


  • jan 4, 2012
   1:10 pm

   sundforsjov

   Kære frk. sveske
   Jeg måtte lige en tur over på din blog – skønne tanker for det nye år 🙂 Vi skal leve livet, mens vi har det – så enig!
   Tanke Felt Terapi er en super effektivt og meget forløsende terapi metode, som jeg varmt kan anbefale. Du må endelig skrive eller slå på tråden, hvis du har spørgsmål i forhold til dig eller metoden 🙂
   Kærlig hilsen Charlotte


   • jan 4, 2012
    3:14 pm

    frk. sveske

    Tusinde tak, kære Charlotte.
    Boede du i lidt tættere på, bookede jeg straks en tid hos dig. Jeg er meget skeptisk over for behandlere, da jeg fra mine erfaringer med psykolog, ved hvor vigtigt det er, at jeg føler mig tryg. Det kan tit holde mig tilbage fra at prøve et nyt alternativ, desværre. Måske du kan anbefale en kollega på fyn, i syd-/ østjylland?
    Det varmer mig meget, at du vil lytte til al min sludder 😉 og det kan nemt tænkes, at der dumper en mail i din kontaktboks en af dagene.
    – frk. sveske


    • jan 4, 2012
     8:23 pm

     sundforsjov

     Kære frk. sveske
     Tak – Hvor er det dejligt at høre 🙂 Det er utrolig vigtigt, at du føler dig tryg. Hold fast i det! Det er vigtigt både for dig og din terapeut, at du er tryg, fordi du på den måde åbner dig meget mere og herved får du meget mere ud af din terapi og kommer dybere ned i dine mønstre og giver slip.
     Jeg kan desværre ikke anbefale en kollega på fyn. Prøv at ringe til nogle forskellige terapeuter i nærheden af dig og lyt til din mavefornemmelse, når I snakker sammen. Den kender svaret 😉 Kan jeg hjælpe dig på andre måder, så afholder jeg også konsultationer via Skype. Pas på dig og skriv gerne.
     Kærligst Charlotte


     • jan 4, 2012
      9:41 pm

      frk. sveske

      Hej igen Charlotte,
      Ja, det er også min erfaring, så der er nok ikke andet for, men lige der er der bare langt fra tanke til handling for mig. Din beskrivelse trækker bare meget, så jeg må give mig selv et los i røven og undersøge mulighederne. Det er vel meget individuelt, hvormange ‘behandlinger’ der skal til? Jeg vil gerne face2face, men dine holdninger og person tiltaler mig meget, så skype kunne blive en mulighed. Dine tanker her på bloggen, sætter tanker i gang hos mig – der skal arbejdes med for at få et gladere liv. Tak.
      Pas også på dig.
      – frk. sveske

      Kære frk. sveske
      Lige pludselig er du klar og så griber du knoglen. Nogle gange skal vi bare gå et stykke tid og mærke efter og pludselig sker der noget i vores liv, som gør at vi bliver klar og så handler vi. Så jeg er sikker på det nok skal komme 🙂 Ja det er meget individuelt, hvor mange behandlinger der skal til, men ofte mærker du effekt og forandring allerede efter 1 eller 2 behandlinger. Tak for dine søde ord – det glæder mig virkelig, at jeg sætter tanker i gang og at du bliver motiveret til at skabe et gladere liv – det fortjener du!
      Kærligst Charlotte


 2. jan 4, 2012
  5:03 pm

  Jane

  Det lyder som et spændende besøg. Og fine indsigter der kom ud af det. Jeg oplever også, at tingene flyder bedre, hvis jeg giver slip på kontrollen. Det er også et punkt, jeg kunne blive bedre på.

  Mine nytårsforsætter er af lidt anderledes karakter i år (og alligevel er der nogle sammenfald): http://www.madbanditten.dk/2012/01/01/godmorgen-2012-med-10-gode-nytarsforsaet/

  Knus


  • jan 4, 2012
   8:33 pm

   sundforsjov

   Det var et rigtig godt besøg, som virkelig gav ro i kroppen og sindet. Hun beskrev også min familie som meget harmonisk, og det varmer virkelig, når jeg tænker på de ting, vi har været igennem på det seneste. Så jeg kan varmt anbefale dig at prøve det 🙂
   Skønne nytårsforsætter Jane – tak fordi du deler. Jeg bliver jo hel rørt, når du skriver om din mand!
   Kram Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *