EmediateAd
Sund for Sjov

Sund for Sjov tester Echinecea Spray

For et stykke tid fik jeg så heldig at modtage et prøveeksemplar på en Echinecea Spray fra A.Vogel – manden som er kendt for at sige; ”Den tid du ikke bruger på din sundhed, kommer du til at bruge på din sygdom” – fantastisk!

Jeg har altid en flaske med Echinecea dråber (også kendt som rød solhat dråber ) stående i mit helseapotek, hvis der skulle komme optræk til forkølelse, ondt i halsen, influenza mm. så er det bare i gang med 50 dråbe i et glas vand flere gange dagl.  

Jeg var lidt spændt på at prøve sprayen, som har en lidt stærk og pebermynte-agtig smag og ikke mindst se, hvad pigerne ville sige til smagen. Både Thea og Kathrine syntes, det var et sjovt og anderledes produkt, sikkert fordi sprayen har en dispenser, som man kan dreje på og derved sprøjte dråberne ind i munden (lidt ligesom noget af det her syntetiske slik, der står på hylderne i supermarkedet). De var lige ved at opgive pga. den stærke smag, men så udbrød Kathrine; ”Thea spray i min mund, så går der fut i mig”, og så blev det lige pludselig sjovt. Så nu går der fut i pigerne, når de bruger sprayen og så løber de gennem huset i fuld fart.

Tirsdag i denne uge fik sprayen rigtig lov til at stå sin prøve. Kathrine vågnede op med en grim hoste – hun havde ikke ondt i halsen, men det lød virkelig ikke godt, så det var bare om at sætte ind med det samme. Kathrine tog selv sprayen og jeg gav hende et par ekstra d-vitamin og to dage efter var hosten væk – der er kommet lidt forkølelse i dag, men det er bestemt værd at tage med frem for en omgang halsbetændelse. Så nu har sprayen også fået en fast plads på helsehylden i mit køleskab og der har også sneget sig én ned i min håndtaske 😉

Tilbage

9 kommentarer


 1. jan 16, 2012
  9:34 am

  frk. sveske

  Hej Charlotte,
  Sådan en spray, tror jeg også, jeg vil afprøve. Hænger lidt i bremsen og der er fuld skrue på indtaget af Echinecea, som også er fast inventar hos mig.
  Jeg er dog nu på andet døgn og ikke i bedring med tør hals, nys, tung i hovedet og konstant propper i ørnene.
  Ekstra D-vitamin skriver du? Hvilken funktion har de?
  På forhånd tak.
  – frk. sveske


 2. jan 16, 2012
  9:00 pm

  sundforsjov

  Kære frk. sveske
  Jeg kan varmt anbefale sprayen 🙂 Hold også igen med mælk og stivelsesholdige produkter – hvis du spiser sådanne, da de nemt kan få kroppen til at danne ekstra slim og give ekstra irritation i slimhinderne.
  D-vitamin har flere forskellige funktioner, men i dette tilfælde giver jeg ekstra for at styrke kroppens immunsystem og dens evne til at bekæmpe baktirierne.
  Kærlig hilsen Charlotte


  • jan 17, 2012
   12:08 pm

   frk. sveske

   Hej Charlotte,
   Tak for råd. Tror jeg må have fat i D-vitamin og spray’en i dag, så jeg kan snyde snuen.
   Min morgen-skyr og faktisk eneste mælkeprodukt vil jeg nødig undvære 😉 Forsøger generelt at holde igen med stivelsesholdige fødevarer, men er en sukkergris og næst efter sukker (som jeg stort set holder mig fra) som vi kender det kommer jo brød, pasta etc.
   – frk. sveske


   • jan 17, 2012
    7:12 pm

    sundforsjov

    Kære frk. sveske
    God ide med ekstra d-vitamin. Husk også en almindelig mulit-vitamin – det er dit fundament, som du bygger ovenpå på samme måde som når du bygger hus 🙂
    Så længe du tåler skyr og mælkeprodukter er det helt fint, du spiser det. Hvis du vil hurtigere af med slim og irritation, kan du undlade at spise det i en kortere periode og så indføre det i din kost igen, når din irritation er væk.
    Og så kan jeg varmt anbefale en olieshot til at modvirke sukkertrangen 🙂
    KH Charlotte


 3. jan 18, 2012
  8:39 am

  frk. sveske

  Hej Charlotte,
  Jeg tager fast olieshot og multivitamin (plus hvidløg, zink, chrom, kalk og B-vitamin), som nu er suppleret med D- og C-vitamin og Echinecea spray, så jeg må snart være på højkant igen 😉 Overvejer lige det med skyr’en, som ellers er min faste morgenmad, men måske jeg kunne være lidt kreativ der (skal bare være noget, jeg kan tage med mig).
  God onsdag.
  – frk. sveske


 4. jan 18, 2012
  10:37 am

  sundforsjov

  Kære frk. sveske
  Hold da op – du er flot dækket ind med alle de vitaminer. Lov mig at du også får en omgang probiotika i ny og næ til fordøjelsen, så du får fuld udnytte af alle dine tilskud 🙂
  Morgenmad-to-go kunne være 2 smilende æg på 1 lille skive fuldkornsrugbrød, 2 gulerødder og 4 cherrytomater eller en smoothie med bær, proteinpulver, mandelmælk og evt. ½ avokado i et glas med låg.
  God bedring med dig 🙂
  KH Charlotte


  • jan 18, 2012
   1:03 pm

   frk. sveske

   Hej igen,
   Tak og tak for råd igen igen. Jeg har heller ikke skrantet længe (7-9-13) og det jeg har nu bliver heller ikke rigtig til noget, så jeg satser på, jeg hurtigt kan slå det ned igen 😉
   Probiotika – er der en (et mærke), du kan anbefale?
   – frk. sveske


   • jan 18, 2012
    2:03 pm

    sundforsjov

    Kære frk. sveske
    Min(e) favoritter er fra NDS serien og personligt bruger jeg herfra NDS Classic. Det er i pulverform, og jeg har ikke haft tilnærmelsesvis samme virkening med probiotika på kapsel. Dog har jeg fornyelige prøvet Lactiplus på kapsel og den har overrasket mig positivt 🙂
    KH Charlotte


    • jan 18, 2012
     10:13 pm

     frk. sveske

     Hej Charlotte,
     De er nu noteret til jeg igen skal forbi helsekosten. Du foreslog det evt. som en kur – er det så 14 dage eller en måned (en bøtte) hver 3-4 måned?
     Tak.
     – frk. sveske

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *