EmediateAd
Sund for Sjov

Brænder du dit lys i begge ender?

16 januar , 2012 - af sundforsjov - Kategori: Stress - Tags: , , , , ,

Fredag i sidste uge var jeg umådelig træt efter en laaaang arbejdsuge. Jeg havde arbejdet weekenden forinden (på daværende tidspunkt virkede det som en fabelagtig ide), så jeg kunne få indhentet nogle af alle de opgaver, som jeg havde på min to-do-liste.

Mandag morgen følte jeg mig da også rigtig effektiv, så jeg forsatte på energi-bølgen og arbejdede til midnat både mandag og tirsdag, men så kom konsekvensen også. Torsdag havde jeg det bogstavlig talt, som om jeg havde brændt mit lys godt og grundigt i begge ender. Jeg havde det som om, der lå et ekstra lag af husholdningsfilm (vitawrap) over mine øjne og jeg fik en voldsom trang til at snerre af både mand og børn – og så ved jeg godt den er gal! Derfor tillod jeg mig selv, for første gang i lang tid, at tage 2 timer på sofaen med en dyne og en god omgang morgen-tv. Fredag var energien også en smule bedre, det var dog kun indtil om aftenen, hvor jeg faldt i søvn i stolen kort efter X-Factor.

Weekenden har derfor stået på total afslapning og selvhealing. Jeg har et stort behov for at være mig selv og have alene-tid – ikke fordi jeg ikke elsker at være sammen med min familie, for det gør jeg bestemt, men jeg ”hører” bare mig selv, min krop og sjæl på en helt anden måde, når jeg er alene.

Computeren har derfor været slukket, mobilen har været sat på lydløs, kalenderen har været fri for aftaler og jeg har nydt godt af det helt fantastiske vejr. Lørdag gik jeg en tur på 6 km og blev blæst igennem af vinden, hjem og dase på sofaen til Bridget Jones Dagbog sammen med en kop vitaliserende the med ingefær, sort peber, kardemonne mm.

Søndag formiddag fik jeg hele familien med på standen, hvor vi nærmest løb interval løb for ikke at blive overskyllet af bølgerne, når vi skulle uden om alle de træer, som stormen har væltet gennem den seneste tid. Efter lidt varm suppe til middag, lå jeg en halv time på sofa og om eftermiddagen gik jeg igen en tur på 6 km. Rengøring og vasketøj har været en by i Rusland ( som man desværre har lidt svært ved at overse her mandag morgen!!!) Men jeg har tanket op, fået jordforbindelse, været en nærværende mor og jeg føler mig igen klar til en ny uge med spændende udfordringer.

Hvad med dig – kan du også finde på at brænde dit lys i begge ender? Og hvis – hvad gør du så for at få dig selv tilbage på rette kurs?

Tilbage

6 kommentarer


 1. jan 16, 2012
  11:15 am

  Jane

  Åh, det lyder bekendt. Min weekend har også stået på frisk luft, lys, lange gåture og ingen planer. Det betyder, som du også er inde på, at jeg var ved at blive angrebet af nullermænd i køkkenet her til morgen, fordi vi ikke nåede rengøringen. Oh well… vi når det nok en dag… 😉


  • jan 16, 2012
   9:06 pm

   sundforsjov

   Hvor dejligt Jane 🙂
   Ja vi når det lige pludselig – det render vist ingen steder, det har jeg i hvertfald ikke prøvet endnu!!


 2. jan 16, 2012
  11:45 am

  Anja C

  Det kan jeg desværre godt finde på, men kuren mod det er meget lig din 🙂
  Alene tid i nattøj, med noget hyggeligt varmt i koppen, måske lidt slik til en god film påt v.
  Jeg havde iøvrigt også fald-ned tid til Bridget Jones filmen 😉


  • jan 16, 2012
   9:04 pm

   sundforsjov

   Hygge i nattøj – det er lige mig! En hel dag hvor man ikke skal noget og bare kan gå i nattøj, så længe man har lyst – det er bare så skønt 🙂 Og så går man aldrig fejl af Bridget Jones – hun har vel nok en side eller to, som man kan identificere sig med!!
   KH Charlotte


 3. jan 16, 2012
  6:02 pm

  lovelyliller.com

  jeg har vært utbrent og det tok mange år for å komme på bena igjen


  • jan 16, 2012
   9:02 pm

   sundforsjov

   Åh ja har man været rigtig udbrændt og sågar binyreudbrændt, så tager det lang tid at bygge krop og dens modstandsdygtighed op igen!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *