EmediateAd
Sund for Sjov

Liste over rettigheder for dem, der elsker sig selv

Sidste uge på bloggen endte med at blive mere stille end beregnet. Jeg havde brug for et par dage til at trække stikket ud og mærke mig selv. Årsagen var, at vi ugen forinden havde været i banken, hvor vores rådgiver havde bedt mig nedbringe mine firmaudgifter. Det betød blandt andet, at jeg skulle lukke ned for klienter i København. Og det var bestemt ikke en del af planen!!!

Selvom jeg havde godt med klienter i København, så havde jeg ingen modargumenter, da det hele blev stillet op sort på hvidt med kørsel, husleje og tid overfor indtjening og det gav 0!   

Da vi gik hjem fra banken, var jeg både ked af det og fyldt med stresssymptomer. Jeg er pt. den eneste i familien, som kan tjene penge, da min mand går sygemeldt. Og tanken om et ekstra job, som ville betyde mindre tid til min familie, min virksomhed og drøm, selvom den vokser fra måned til måned, var næsten ikke til at bære.  

Så dagene blev brugt på mange gåture i den friske luft og oprydning. Under oprydningen fandt jeg en liste over 13 rettigheder for dem, der elsker sig selv og på listen stod der blandt andet:

 • Jeg har ret til at være mig – sådan som jeg er, og som jeg ønsker at være.
 • Jeg har ret til at forandre mig, at vokse og lære mere om mig selv og min verden, at begå fejl og være ansvarlig for dem.
 • Jeg har ret til at sige nej og være uafhængig af andres anerkendelse. 
 • Jeg har ret til at løse mine egne problemer, at træffe mine egne beslutninger og søge min egen lykke i verden. 
 • Jeg har ret til at blive elsket for den jeg er, og ikke for hvad jeg gør.

Efter jeg havde læst listen mange gange og virkelig brugt tid på at mærke efter, så var det, selvom det gjorde ondt at sige farvel til alle mine skønne klienter, en lettelse og det rigtige at gøre for en periode.

Nu er roen faldet over mig, og stresssymptomerne har lagt sig (selvom der også måtte en del kosttilskud til), og det betyder så, at jeg fra den 1. februar 2012 koncentrerer mig fuldt ud om klienter på Lolland-Falster. Jeg har dog stadig konsultationer over Skype og arbejder stadig på at skabe online produkter i den kommende fremtid.

Tilbage

10 kommentarer


 1. jan 30, 2012
  10:00 am

  Jane

  Ej, hvor ærgerligt, Charlotte, men selvfølgelig fuld forståelse herfra. Har du mon forslag til, hvor man skal gå hen i Kbh, hvis man er interesseret i enten NADA eller Vegatest?


  • jan 30, 2012
   10:25 am

   sundforsjov

   Kære Jane
   Det var nu dejligt at møde dig live – den skønne kvinde bag madbanditten 🙂
   De fleste af terapeuterne på Holistisk Institut bruger NADA metoden, og jeg kan også anbefale Louise Giese, som jeg har læst til Livsstilskonsulent sammen med.
   Med hensyn til Vega Tjek så skal du helt klart en tur ind til Frede Damgaard eller Thomas fra BioVita. Du kan bare sende mig en mail, så får du nærmere oplysninger.
   Kram til dig Jane.
   KH Charlotte


   • jan 30, 2012
    7:58 pm

    Jane

    Tak og i lige måde Charlotte. Giv lyd hvis du kommer på disse kanter, så giver jeg en kop te eller noget 🙂


    • jan 31, 2012
     2:22 pm

     sundforsjov

     Det skal jeg gøre – det lyder rigtig hyggeligt 🙂


 2. jan 30, 2012
  10:22 am

  Anja C

  øv for den da! Det er da ikke særligt sjovt for dig og kan godt forstå det skabte stress!

  Skype er en god opfindelse ! Jeg ønsker dig god vind med produktudviklingen 😉


  • jan 30, 2012
   10:27 am

   sundforsjov

   Tusind tak kære Anja 🙂
   Skype er en fantastisk opfindelse, så enkelt og nemt!
   Kram Charlotte


 3. jan 30, 2012
  12:59 pm

  LovelyLiller.com - Helse, Livs

  Flott liste!!! :* ha en nydelig dag


  • jan 30, 2012
   1:02 pm

   sundforsjov

   Skøn liste – dejlig dag til dig også 🙂
   Kram Charlotte


 4. feb 2, 2012
  5:29 pm

  Rebekka Lewin

  Kære Charlotte
  Hvor er det en modig og meget personlig blog du har. Jeg er selv Pilatesinstruktør og har brugt dine råd og vejledning meget både privat og professionelt. Tak for det!
  Kærligst,
  Rebekka.
  P.S Min gamle studiemakker – hvor verden dog er lille 🙂


  • feb 2, 2012
   8:58 pm

   sundforsjov

   Kæreste Rebekka
   Ej hvor fantastisk 🙂 Her sidder jeg med et kæmpe smil og en dejlig varm følelse i kroppen. Jeg har ofte tænkt på, hvad der mon skete med dig og så er du her – pilatesinstruktør, mor og læser på min blog.. Fantastisk! Mon du stadig synger? Jeg må klart over og læse med på din blog.
   Og tak for dine varme ord – det glæder mig meget, at du har kunne bruge mine indlæg her på bloggen både privat og profesionelt 🙂
   Kram og mange tanker Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *