EmediateAd
Sund for Sjov

Sæt fut i fedtforbrændingen med C.L.A.+T

I onsdages lovede jeg, at jeg ville løfte sløret for et kosttilskud, som kan øge din fedtforbrænding, og her er det; C.L.A.+T fra Pharma Nord. C.L.A.+T indeholder fedtsyren konjugeret linolsyre (CLA), som forbedrer din krops fedt og muskelbalance samt grøn the, som øger din fedtforbrænding.

Når du vil tabe dig, er det vigtigt, at du skelner mellem fedt og muskler. Gør du ikke det – måske fordi du er så opslugt at af tælle kalorier, leve fedtfattigt og se kiloene rasle af med det samme, så ender du med at snyde dig selv. Strenge diæter nedsætter dit stofskifte. Du vil uden tvivl tabe dig på en kaloriefattig diæt, men du vil OGSÅ aktivere et urgammelt instinkt, som får dit stofskiftet til at falde, fordi kroppen oplever en periode med mindre mad.

Med andre ord betyder det, at hvis du taber dig på en kaloriefattig diæt, så vil dit stofskifte blive lavere og du vil ikke være i stand til at holde dit vægttab på sigt, fordi du let tager på igen, selvom du næsten ikke spiser noget!

Vil du øge dit stofskifte, må du også øge din muskelmasse, som er din krops fedtforbrændingsovne. Snyd ikke dig selv for motion, når du taber dig – heller ikke selvom det betyder, at du ikke kan se resultater på vægten med det samme.

Proteiner er med til at bibeholde din muskelmasse, og derudover kan du altså få hjælp fra C.L.A. + T., som sammen med kost og regelmæssig motion forbedrer din krops forhold mellem fedt og muskelvæv. Og det er ikke bare snak og flotte ord. Sidste år blev C.L.A.+T, for femte år i træk, kåret som ”Bedste fedtforbrænder” i Polen.

Tilbage

15 kommentarer


 1. feb 17, 2012
  7:55 am

  frk. sveske

  Hej Charlotte,
  Dine ledetråde i går hjalp mig til at finde frem til produktet 😉 Har du selv erfaring med produktet? Personlig eller evt. hos nogle af dine klienter? Ved selvfølgelig godt, at det kan være svært at side, om C.L.A. + T har været det, der har givet udfaldet.
  God weekend.
  – frk. sveske


  • feb 17, 2012
   8:46 pm

   sundforsjov

   Kære frk. sveske
   Jeg har testet tilskuddet på mig selv. Når det handler om mine klienter, så lægger jeg først og fremmest stor vægt på, at vi får styr på kosten, fordøjelsen, gamle vaner og negative følelser, og når det begynder at sidde på rygraden, så kan vi begynde at “lege” lidt mere kosttilskud. Det handler om at få følelsen af, at jeg kan selv – styrken ligger i mig, og ikke i et tilskud. Når jeg har mærket min egen styrke, så kan jeg eksperimentere 🙂
   Som du siger, så kan det være svært at se, hvad der gør udfaldet, men jeg syntes, jeg kan se en forskel på stigning i muskelmasse, når jeg har perioder, hvor jeg er flink til at dyrke ekstra motion og så kombinere med C.L.A.+ T.
   Jeg skal snart til at arbejde nogle timer i Sakskøbing fysioterapi og fitness, og så bliver det rigtig sjovt at se, om jeg kan se større resultater.
   God weekend til dig også 🙂
   Kram Charlotte


   • feb 17, 2012
    10:04 pm

    Maria

    Elsker din kommentar om at kunne selv… Lige som jeg kan li’ det 🙂


    • feb 18, 2012
     4:25 pm

     sundforsjov

     Skønt Maria. Det er vigtigt at finde og mærke sin egen styrke 🙂 KH Charlotte


   • feb 18, 2012
    12:40 pm

    frk. sveske

    Hej Charlotte,
    Jeg har købt en pakke og håber, de kan hjælpe mig til at få det bedst mulige resultat af min træning 😉
    Glæder mig til at høre mere om dine resultater.
    God lørdag.
    – frk. sveske


    • feb 18, 2012
     4:26 pm

     sundforsjov

     Det lyder rigtig spændende 🙂 Håber du deler med os, så vi kan udveksle en masse erfaringer 🙂
     God lørdag til dig også.
     KH Charlotte


     • feb 18, 2012
      8:55 pm

      frk. sveske

      Hej igen,
      Skal jeg nok.
      Hvordan doserede du dem? Der står jo 2-6 kapsler pr. dag i.f.m. hovedmåltid, men er det en morgen, middag og aften eller?
      – frk. sveske

      Hej igen 🙂
      Alt afhængig af om jeg er hjemme eller på farten, så deler jeg dem op og tager 2 morgen, 2 middag og 2 aften eller 3 morgen og 3 aften.
      KH Charlotte


 2. feb 17, 2012
  2:50 pm

  lovelyliller.com

  jeg har prøvd CLA,men fikk ikke noen effekt.


  • feb 17, 2012
   8:46 pm

   sundforsjov

   Øv – det er bare så forskelligt, hvad der virker for os hver især!


 3. sep 15, 2012
  8:28 am

  Ann Sofie

  Jeg faldt tilfældigt over din blog, da jeg søgte på disse piller og erfaringer. Jeg har købt pillerne for ca. 14 dage siden, og har spist 2 til hvert aftensmåltid, men nu kan jeg se, at du spise 6 stk. Vil det være en god idé, hvis jeg satte min dosis op?
  Mvh. Ann Sofie


  • sep 18, 2012
   9:20 pm

   sundforsjov

   Kære Ann Sofie
   Det vil være rigtig fint at skrue op for dosis, så du tager 2 morgen, 2 middag og 2 aften MEN kun så længe du træner, ellers får du ikke den dokumenterede virkning, som der er ved C.L.A.+T
   Kærlig hilsen Charlotte


 4. nov 25, 2012
  1:32 pm

  Emine

  hej.
  jeg faldt også tilfældigt over din beskrivelse af produktet cla+t da Jeg har været igangsætter med produktet i 4 dage og har regelmæssig trænet alle de 4 dage. nu da jeg fik lyst til at veje mig, havde Jeg tagget 1kg på. min kost er ikke ændret. prøver stadig at holde mig sundt men fik godt nok et chok da jeg så den ekstra kIlm på vægten. tænkte på, kan det være muskel som er begyndt at bygge op og vejer. men min point er at bliver slankere


  • nov 25, 2012
   8:57 pm

   sundforsjov

   Hej Emine
   C.L.A.+T øger din muskelmasse. Jo større muskelmasse, dets bedre forbrænding. For hvert kilo muskelmasse som du taber, går du ca. 100 kcal ned i din forbrænding dagligt. Er det muskelmasse (som meget tyder på) er det derfor positivt i det lange løb. Har du ikke en vægt, som kan måle muskler og fedt, er det en god ide at måle dig med et cm bånd, da 1 kg fedt måler ca. 4 cm mere i omkreds end et kilo muskler. Derved vil du gå ned i cm, selvom vægten står stille eller går op, når du træner. Jeg kan godt forstå din utålmodighed ift. dit vægttab, men hvis du ønsker et varigt vægttab, så er du på helt rette vej. Et hurtigt vægttab hvor du samtidig taber muskelmasse vil sænke dit stofskifte og gøre det sværere for dig at holde vægten og spise “normale” mængder mad i det lange løb.
   KH Charlotte


 5. maj 8, 2013
  11:42 pm

  Cathrine

  Hej Charlotte! Jeg er en pige på 21, og har købt en af de pakker nu. Da jeg selv arbejde i Matas, kunne jeg ikke helt udlade og prøve og høre om dem. Men da jeg kun vejer 55 kg mener jeg alligevel selv det skal lidt mere af maven. Men spørgsmålet er så om jeg skal tage de 6 kapsler eller om jeg skal tage mindre? Inden jeg dyrker motion. Synes bare 6 lyder lidt meget??


  • maj 9, 2013
   8:53 am

   sundforsjov

   Kære Cathrine
   Jeg vil anbefale dig, at du spiser 6 kapsler fordelt over tre gange om dagen – altså to morgen, to middag, to aften. Det kan sagtens lyde af meget, men det er en sund og nærende olie (og er olie/fedtstof det, så er det faktisk med til at booste din forbrænding). Hvis det især er på maven, du gerne vil af med fedtet, så prøv at skære alle hurtige/simple kulhydrater væk i en periode og fyld i stedet op med nødder, avokado, fiskeolie osv. Men ift. C.L.A. + T så er det altid nødvendigt at motionere samtidig for at få den dokumenterede effekt. Pøj, pøj 🙂
   Kærlig hilsen Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *